Ηχηρές απουσίες στο δείπνο μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Οι αναχωρήσεις της Τρίτης και τα μέτρα ασφαλείας

23:47 16/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Με ηχηρές απουσίες πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία”, το απόγευμα της Δευτέρας (16.01.2023) το δείπνο που παρέθεσε η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στους υψηλούς προσκλεκλημένους της, μετά την κηδεία του. 

Στο δείπνο, που ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, παρέστησαν βασιλείς, διάδοχοι θρόνων και πρίγκιπες, φιλικά πρόσωπα, πολιτικοί και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Το μενού περιλάμβανε θαλασσινά, όπως καραβίδες, γαρίδες, σφυρίδα

και καλαμάρια.

Από το δείπνο απουσίαζαν – καθώς είχαν ήδη αναχωρήσει για το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”- ο βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε, με τη σύζυγο του, Λετίθια, ο επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, η βασιλική πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας, ο βασιλιάς της Ολλανδίας, Γουλιέλμος – Αλέξανδρος, με τη βασίλισσα Μάξιμα, και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό. 

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 θα αναχωρήσουν η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας και ο διάδοχος του θρόνου Φρειδερίκος, ο βασιλιάς της Σουηδίας, Κάρολος Γουσταύος ΙΣΤ΄, ο Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου Ερρίκος και ο διάδοχος της Νορβηγίας, πρίγκιπας Χάακον.

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τα μέτρα ασφαλείας παραμένει σε ισχύ μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, όταν και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι αναχωρήσεις των εκπροσώπων των βασιλικών οικογενειών. Το κέντρο της Αθήνας θα φρουρείται από 1.000 αστυνομικούς, ενώ κατά τις αναχωρήσεις με προορισμό το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” θα γίνουν και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπου κριθεί απαραίτητο. 

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας τόσο έξω από το ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία”, όσο και εντός του χώρου, όπου τοποθετήθηκαν μηχανήματα X-RAY για να ελέγχονται όσοι μπαίνουν.

To άρθρο Ηχηρές απουσίες στο δείπνο μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Οι αναχωρήσεις της Τρίτης και τα μέτρα ασφαλείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηχηρές, Κωνσταντίνου -, Τρίτης,ichires, konstantinou -, tritis