Η πρόταση του CAS για την εκδίκαση Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ!

00:24 16/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Το CAS έστειλε επιστολή στις εμπλεκόμενες πλευρές, προτείνοντας ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας του “δικέφαλου του Βορρά” με τη Ξάνθη.

Σημαντική εξέλιξη, σχετικά με τη διαμάχη του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, που θα… κριθεί στο CAS. Όπως έγινε γνωστό, το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο

–μέσω επιστολής- προτείνει στις εμπλεκόμενες πλευρές να εκδικαστεί στις 6 Ιουλίου η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας των Θεσσαλονικέων με τη Ξάνθη.

Το CAS προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να «κλειδώσει» ημερομηνία, ερχόμενο σε συνεννόηση με τις εμπλεκόμενες πλευρές. Σε διαφορετική περίπτωση, θα κάνει πρόταση για άλλη ημερομηνία, κοντινή με τη συγκεκριμένη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις,  το CAS θέλει να βγάλει απόφαση πριν το φινάλε των play off της φετινής Superleague, κάτι που φαίνεται και από την επιστολή που απέστειλε στην ΕΠΟ, ζητώντας να ενημερωθεί για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα, ο ΠΑΟΚ αποδέχτηκε την ημερομηνία, σε αντίθεση με τη Ξάνθη, που ζήτησε παράταση δύο εβδομάδων.

To άρθρο Η πρόταση του CAS για την εκδίκαση Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
CAS, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ,CAS, olybiakou, paok