Η Πέννυ Μπαλτατζή συγκλονίζει στο πλατό του «Στούντιο 4»: Μαμά με ακούς, μαμά, μαμά!

18:26 6/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Συγκλονιστική Πέννυ Μπαλτατζή στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η τραγουδίστρια θυμήθηκε τη μητέρα της που «έφυγε» από τη ζωή και περιέγραψε τις πιο δύσκολες στιγμές.

Την απώλεια της μητέρα της το 2018 περιέγραψε η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4». Θυμάται να «της λέω μαμά, μαμά έλα με ακούς, μαμά, μαμά, μαμά

με ακούς, μαμά, μαμά!», όταν η μητέρα της έδινε μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο.

«Έχασα τη μαμά μου το 2018 και πήρα πολύ μεγάλη ανάσα, ανακουφίστηκα πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια και εξήγησε: «Σωματοποιήθηκε η ψυχική της ασθένεια, έπαθε ALS, όλα ακινητοποιούνται. Ήθελε κι εκείνη να «φύγει».

Υπήρχαν στιγμές που ήταν στο κρεβάτι… την έβλεπα και της έλεγα πόσο όμορφη ήταν. Θυμάμαι που μου έλεγε: θέλω την ελευθερία μου. Τι άλλο μπορεί να θέλω εγώ, λοιπόν, για την μαμά μου, πέρα από το να πετάξει;».

«Ήταν στο νοσοκομείο σε ημικωματώδη κατάσταση και να λέω πεθαίνει τώρα. Και να πηγαίνω στα αφτιά της να της λέω μαμά, μαμά έλα με ακούς, μαμά, μαμά, μαμά με ακούς, μαμά, μαμά! Και τελικά επανήλθε, γυρίσαμε σπίτι και πέθανε μετά από ένα χρόνο.

Αλλά αυτό ήταν σαν να την έχασα μια φορά. Τα είδα όλα», είπε η Πέννυ Μπαλτατζή, συγκλονίζοντας τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

 

 

To άρθρο Η Πέννυ Μπαλτατζή συγκλονίζει στο πλατό του «Στούντιο 4»: Μαμά με ακούς, μαμά, μαμά! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα