Η νέα συνεργασία με ΑΒ Βασιλόπουλος στην Πάτρα και τα σχέδια για delivery.gr, kiosky΄s και etable

13:18 14/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Στην Πάτρα επεκτείνουν τη συνεργασία τους η ΑΒ Βασιλόπουλος με το delivery.gr, μέλος του ομίλου Μούχαλη AE.

Έτσι, με την υπηρεσία του super app delivery.gr τα ψώνια από τα ΑΒ Βασιλόπουλος φθάνουν στην πόρτα των Πατρινών, μέσα σε δύο ώρες.

Την delivery.gr

απέκτησε ο όμιλος Μούχαλη, τον Ιούλιο του 2019, εξαγοράζοντας πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας. Έτσι ο όμιλος διεύρυνε τις δραστηριότητές του και στο χώρο της ηλεκτρονικής παραγγελίας από σημεία εστίασης, μέσω τηλεφώνου και on line υπηρεσιών.   

Στη συνέχεια, τον Νοέμβριο του ίδιου έτους ο όμιλος απέκτησε και την etable, εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες κρατήσεων σε εστιατόρια, υλοποιώντας έτσι τη στρατηγική του για επενδύσεις στην νέα ηλεκτρονική εποχή.  Από τις υπόλοιπες δραστηριότητες του ομίλου, μεγάλη ανάπτυξη καταγράφει το δίκτυο Kiosky’s, το οποίο λειτουργεί με μικρά σημεία λιανικής, ενώ αναπτύσσει δραστηριότητα και στο χονδρικό εμπόριο.   

Ο όμιλος, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις στον χώρο του χονδρικού εμπορίου, της διανομής, τις μικρής λιανικής και των υπηρεσιών διαχείρισης και διακίνησης εμπορευμάτων, έχει προσαρμόσει τα αναπτυξιακά του σχέδια στις νέες υγειονομικές συνθήκες. Πέρυσι πραγματοποίησε πωλήσεις περί τα 327,5 εκατ. ευρώ.  

Το delivery.gr και η νέα υπηρεσία στην Πάτρα

Το delivery.gr είναι η πρώτη πλατφόρμα online παραγγελίας φαγητού που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα το 2006, ξεκινώντας από την Πάτρα και πλέον έχει εξελιχθεί σε ένα super app, το οποίο καλύπτει τις διευρυμένες ανάγκες για delivery στην ελληνική αγορά.

Όσον αφορά την νέα υπηρεσία για ψώνια μέσω του app από την ΑΒ Βασιλόπουλος και τη διανομή τους στην Πάτρα, οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους περισσότερους από 3.000 κωδικούς της ΑΒ Βασιλόπουλος και μέσα από ένα εύχρηστο μενού μπορούν να επιλέξουν τα προϊόντα που επιθυμούν, καθώς και να επωφεληθούν από τις πολλές προσφορές που υπάρχουν κάθε εβδομάδα. Η ελάχιστη παραγγελία έχει οριστεί στα 25 ευρώ και η μέγιστη στα 100 ευρώ. Η υπηρεσία ξεκίνησε από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει να επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα.

To άρθρο Η νέα συνεργασία με ΑΒ Βασιλόπουλος στην Πάτρα και τα σχέδια για delivery.gr, kiosky΄s και etable δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα