Η μητέρα της 20χρονης φοιτήτριας Μαρίας - Θωμαή που χάθηκε στα Τέμπη πήγε στον ανακριτή - «Ήθελα να δει τη μάνα ενός θύματος»

23:43 8/4/2023 - Πηγή: NewsIt

«Ήθελα να δει τη μάνα ενός παιδιού που χάθηκε στα Τέμπη», δηλώνει και συγκλονίζει η κ. Μαρία Καρυστιανού, η μητέρα της Μαρίας – Θωμαής που έχασε τη ζωή της τη μοιραία νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου με τη σύγκρουση των τρένων.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μητέρα της 20χρονης φοιτήτριας που είναι ένα από τα θύματα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, ζητά την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης αλλά και την απόδοση ευθυνών όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, όπως εξήγησε χαρακτηριστικά.

«Ζητάμε

το αυτονόητο, να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί όπου πρέπει. Οι ευθύνες είναι πολύ πιο πάνω από τον σταθμάρχη Λάρισας», δηλώνει η κ. Καρυστιανού και κάνει λόγο για μια «αισχρή κατάσταση» που επικρατούσε στον ΟΣΕ για πολλά χρόνια, η οποία έφτασε σε σημείο να γίνει η τραγωδία.

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους πήγε η ίδια στον ανακριτή, η μητέρα της 20χρονης είπε ότι «ήθελα να δει τη μάνα ενός παιδιού που χάθηκε στα Τέμπη. Τα θύματα δεν είναι απλά ονοματεπώνυμα, ιδιότητες και ηλικίες. Τα θύματα είναι άνθρωποι και έχουν αφήσει πίσω εμάς για τους δικαιώσουμε».

Παράλληλα, έθεσε και το ερώτημα αν υπάρχουν οι απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας για την επαναλειτουργία των τρένων, λέγοντας ότι «ξαφνικά τα τρένα πληρούν τις προϋποθέσεις; Τι άλλαξε μέσα σε έναν μήνα. Θα λειτουργούσαν αυτά τα τρένα αν είμασταν σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης;».

To άρθρο Η μητέρα της 20χρονης φοιτήτριας Μαρίας - Θωμαή που χάθηκε στα Τέμπη πήγε στον ανακριτή - «Ήθελα να δει τη μάνα ενός θύματος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
20χρονης, Μαρίας - Θωμαή, Τέμπη, - Ήθελα,20chronis, marias - thomai, tebi, - ithela