Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδιωξε ποδοσφαιριστή της που είχε κατηγορηθεί για κακοποίηση της συντρόφου του

17:42 21/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε πως ο Μέισον Γκρίνγουντ δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο, καθώς ο Άγγλος εξτρέμ έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για κακοποίηση της συντρόφου του.

Συγκεκριμένα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ανακοίνωση της θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο του συλλόγου, πως ο Μέισον Γκρίνγουντ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, παρά το γεγονός πως οι κατηγορίες που του είχαν προσαχθεί για κακοποίηση της πρώην συντρόφου του, υποχώρησαν.

Ωστόσο εντός της Γιουνάιτεντ αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν επιθυμούσαν να δουν ξανά τον Γκρίνγκουντ

να αγωνίζεται με την φανέλα του συλλόγου, με το κλαμπ να παίρνει τελικά την απόφαση πως ο νεαρός παίκτης δεν θα αποτελεί μέρος του συλλόγου.

Ο Γκρίνγουντ από την ημέρα που έγιναν γνωστές οι κατηγορίες για κακοποίηση έμεινε κατευθείαν εκτός ομάδας, με τον ίδιο να έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι περισσότερο από ένα χρόνο.

Ωστόσο ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έχει να ανέβει πλέον ένα βουνό, καθώς αρκετές ομάδες παρότι κυκλοφορεί ελεύθερος θα βλέπουν με κακό μάτι την προοπτική του.

Club statement.#MUFC

Manchester United (@ManUtd) August 21, 2023

To άρθρο Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδιωξε ποδοσφαιριστή της που είχε κατηγορηθεί για κακοποίηση της συντρόφου του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα