Η Κέιτλιν Τζένερ προειδοποιεί τον Έλον Μασκ - «Έχεις γίνει στόχος πολύ κακών ανθρώπων»

07:23 6/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Έλον Μασκ έχει γίνει στόχος «κάποιων πολύ, πολύ κακών ανθρώπων» προειδοποίησε η Κέιτλιν Τζένερ, με τις κινήσεις του από όταν ανέλαβε το Twitter, σε σημείο που αρκετοί celebrities του τα λένε δημοσίως.

Έτσι και η Κέιτλιν Τζένερ, ο πατέρας της Κένταλ και της Κάιλι της οικογένειας των Καρντάσιαν, η οποία προειδοποίησε τον Έλον Μασκ ότι έχει «εκνευρίσει κάποιους πολύ, πολύ κακούς ανθρώπους» μετά από όλα όσα έχει αλλάξει στο Twitter

τον τελευταίο καιρό.

«Ελπίζω να είσαι περικυκλωμένος από σεκιούριτι και σε μια εξαιρετικά ασφαλή και άγνωστη τοποθεσία. Μόλις έγινε ο Νο.1 δημόσιος εχθρός για κάποιους πολύ, πολύ κακούς ανθρώπους. Προσεύχομαι για την ασφάλειά σου και σε ευχαριστώ για την γενναιότητά σου! Χρειαζόμαστε περισσότερους Elon Musk στην κοινωνία μας», έγραψε η Κέιτλιν Τζένερ.

Το tweet της Κέιτλιν Τζένερ στον Έλον Μασκ:

. @elonmusk I hope you are surrounded by massive security and in an extremely safe undisclosed location – you just became public enemy number one to some very very bad people, I pray for your safety and thank you for your bravery! We need more @elonmusk in our society!!!

— Caitlyn Jenner (@Caitlyn_Jenner) December 3, 2022

Αφορμή για το tweet στάθηκε το «πράσινο φως» που έδωσε ο Έλον Μασκ για τη δημοσίευση των Twitter Files. Στα συγκεκριμένα αρχεία υπάρχουν και στοιχεία από την προηγούμενη διοίκηση του Twitter, ότι λογόκρινε τη New York Post το 2020 σε ένα δημοσίευμα για την την υπόθεση του laptop του γιου του Τζο Μπάιντεν.

Ο Έλον Μασκ δηλώνει ότι θέλει να χτίσει εμπιστοσύνη μεταξύ του κόσμου και των χρηστών του Twitter, μέσω της διαφάνειας.

Twitter acting by itself to suppress free speech is not a 1st amendment violation, but acting under orders from the government to suppress free speech, with no judicial review, is

— Elon Musk (@elonmusk) December 3, 2022

«Το Twitter που ενεργεί από μόνο του για την καταστολή της ελευθερίας του λόγου δεν αποτελεί παραβίαση της 1ης τροπολογίας, αλλά το να ενεργεί υπό τις εντολές της κυβέρνησης για την καταστολή της ελευθερίας του λόγου, χωρίς δικαστικό έλεγχο, είναι», έγραψε ο Έλον Μασκ.

To άρθρο Η Κέιτλιν Τζένερ προειδοποιεί τον Έλον Μασκ - «Έχεις γίνει στόχος πολύ κακών ανθρώπων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα