Η Κέιτ Μίντλετον «λαμβάνει την καλύτερη θεραπεία» αποκάλυψε θείος της

15:33 7/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Η απουσία της Κέιτ Μίντλετον καθώς και οι συρρικνωμένες δημόσιες εμφανίσεις του πρίγκιπα Γουίλιαμ, πυροδότησαν μία σειρά από θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας. 

Αναφερόμενος στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, εκπρόσωπος της γαλαζοαίματης οικογένειας δήλωσε στο περιοδικό People: “Η προσοχή του είναι στραμμένη στη δουλειά του και όχι στα social media”. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχε περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του για να είναι δίπλα στη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον

μετά την επέμβαση που έκανε πριν από μερικές εβδομάδες στην κοιλιά.

Η δήλωση του εκπροσώπου του Γουίλιαμ έρχεται την ώρα που ο ριάλιτι σταρ Ekin-Su απευθύνθηκε στον θείο της Κέιτ Μίντλετον, Γκάρι Γκόλντσμιθ, αναφορικά με την υγεία της ανιψιάς του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του Big Brother.

Ο ίδιος δήλωσε: “Μίλησα με τη μαμά της, λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα στον κόσμο”.

Ο θείος της Κέιτ Μίντλεντον, Γκάρι Γκόλντσμιθ

Όταν ο Ekin-Su ρώτησε στη συνέχεια αν η Κέιτ θα επιστρέψει, εκείνος απάντησε: “Είναι καταπληκτική, θα επιστρέψει, φυσικά και θα επιστρέψει”.

H πρισκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη πριν από δυο εικοσιτετράωρα, μετά τη σοβαρή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ως συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της, Κάρολ Μίντλεντον κοντά στο Γουίνδσορ.

To άρθρο Η Κέιτ Μίντλετον «λαμβάνει την καλύτερη θεραπεία» αποκάλυψε θείος της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα