Η Φίτεσε δέχθηκε μεγάλη αφαίρεση βαθμών βρίσκεται στο -1 και υποβιβάζεται μετά από 35 χρόνια

20:08 19/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Το καμάρι του Άρνεμ, η ολλανδική Φίτεσε -στην οποία μεγαλούργησε πριν από αρκετά χρόνια ο Νίκος Μαχλάς- ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την Eredivisie και να υποβιβαστεί, μετά τη μεγάλη αφαίρεση βαθμών που δέχθηκε.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας τιμώρησε τη Φίτεσε με αφαίρεση 18 βαθμούς για σωρεία παραβάσεων,

με την ομάδα του Άρνεμ να έχει αυτή τη στιγμή αρνητική βαθμολογία (βρίσκεται στο -1 μετά από 30 αγωνιστικές) και να υποβιβάζεται στη 2η κατηγορία μετά από 35 χρόνια!

Η KNVB επέβαλε στη Φίτεσε αφαίρεση 18 βαθμών (!) από το τρέχον πρωτάθλημα για σωρεία σημαντικών και σοβαρών παραβάσεων τα τελευταία χρόνια!

Να αναφέρουμε ότι η Φίτεσε ταλανιζόταν το τελευταίο διάστημα από πολλά οικονομικά προβλήματα, τα οποία και τον έφεραν σε δύσκολες καταστάσεις, όσον αφορά την αδειοδότησή της.

Vitesse krijgt achttien punten in mindering, maar behoudt (voorlopig) haar licentie.

Reijntjes: “In de reactie van de Licentiecommissie is duidelijk te lezen dat er vertrouwen is in de nieuwe koers van de club. Daar klampen wij ons aan vast en gaan we volle bak mee door.”

— Vitesse (@MijnVitesse) April 19, 2024

Να αναφέρουμε οτι η ομάδα του Άρνεμ είχε δεχθεί και χρηματικά πρόστιμα για παραβίαση κανονισμών και απόκρυψης στοιχείων.

To άρθρο Η Φίτεσε δέχθηκε μεγάλη αφαίρεση βαθμών βρίσκεται στο -1 και υποβιβάζεται μετά από 35 χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα