Για κακούργημα η 26χρονη που έβαλε «κοριό» σε λούτρινο και παρακολουθούσε τον πρώην της στη Θεσσαλονίκη - Τι ισχυρίζεται η ίδια για το στικάκι

18:28 22/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Για κακούργημα διώκεται η 26χρονη που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελία του πρώην συζύγου της ότι «παγίδεψε» ένα παιδικό λούτρινο με καταγραφική συσκευή ήχου. Ο λόγος της πράξης της φαίνεται να ήταν να μπορεί να τον παρακολουθεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο 29χρονος από τη Θεσσαλονίκη,

όταν παρέλαβε το ανήλικο παιδί τους από την πρώην σύζυγό του – βάσει δικαστικής απόφασης που ρυθμίζει τα ζητήματα επικοινωνίας – και επέστρεψε στο σπίτι του, εντόπισε μεταξύ προσωπικών αντικειμένων του παιδιού ένα λούτρινο κουκλάκι.

Μέσα σε αυτό διαπίστωσε έκπληκτος ότι υπήρχε επιμελώς κρυμμένο και ενεργοποιημένο USB stick που κατέγραφε.

Ακολούθως, ο 29χρονος προχώρησε σε καταγγελία και η πρώην σύζυγός του συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σε βάρος της 26χρονης, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, ενώ την παρέπεμψε να απολογηθεί στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά της η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι που έκανε αυτή την κίνηση και θα τους αποκαλύψει μόνο ενώπιον του ανακριτή όπου θα οδηγηθεί την Τρίτη 23 Ιανουαρίου.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

 

To άρθρο Για κακούργημα η 26χρονη που έβαλε «κοριό» σε λούτρινο και παρακολουθούσε τον πρώην της στη Θεσσαλονίκη - Τι ισχυρίζεται η ίδια για το στικάκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
26χρονη, Θεσσαλονίκη -,26chroni, thessaloniki -