Γη της ελιάς: Οι ισορροπίες αλλάζουν και η Ασπασία κάνει στροφή 180 μοιρών

22:44 18/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Ανείπωτη θλίψη αλλά και έντονα συναισθήματα χαράς στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς». Η Ευτυχία δίνει προσκλητήρια γάμου στην Αθηνά, τη Μαργαρίτα και την Αναστασία, αφού πλέον η σχέση της με τον Γιώργη έχει γίνει γνωστή.

Όσα θα δούμε την Πέμπτη 20 Απριλίου και την Παρασκευή 21 Απριλίου, στις 21:00.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 153 (Πέμπτη 20 Απριλίου)

Η Αρετή προσπαθεί να πείσει τη Βασιλική και τον Φίλιππο ότι έχει μετανιώσει

και θέλει να γυρίσει σελίδα, και τους επισκέπτεται στο σπίτι με δώρα. Παρόλα αυτά, η Χάιδω και ο Στάθης είναι καχύποπτοι με τη συμπεριφορά της και χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να την πιστέψουν.

Η Αντιγόνη δείχνει αποφασισμένη να μετακομίσει στην Αγγλία και το μόνο που μένει είναι να μιλήσει γι’ αυτό στην κόρη της. Η Ευτυχία δίνει προσκλητήρια γάμου στην Αθηνά, τη Μαργαρίτα και την Αναστασία, αφού πλέον η σχέση της με τον Γιώργη έχει γίνει γνωστή. Έτσι, ο Στάθης και η Ιουλία νιώθουν πιο ελεύθεροι, κι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν επίσημα πλέον μαζί στην Αρεόπολη.

Ο Δημοσθένης «στριμώχνει» την Εύα και της ζητά πίσω όλο το ποσό που δάνεισε στον Άρη. Σε μια στιγμή αδυναμίας, η Μυρτάλη ανοίγεται στη Μαρίνα και της δείχνει πώς πραγματικά αισθάνεται τον τελευταίο καιρό. Στη συνέχεια, ο Αλέξης πιέζει τη Μυρτάλη να προχωρήσουν με την επένδυση που σχεδιάζουν, αλλά εκείνη φοβάται να κάνει οποιοδήποτε βήμα μαζί του.

Οι ισορροπίες αλλάζουν και η Ασπασία κάνει στροφή 180 μοιρών, καθώς ανακαλύπτει ότι ο Δημοσθένης πούλησε τον ελαιώνα στην Ιουλία και ζητά εξηγήσεις. Ο Ορέστης πηγαίνει στο νεκροταφείο κι επισκέπτεται τον τάφο του Κίμωνα Καπερνάρου.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 154 (Παρασκευή 21 Απριλίου)

Η Χρυσούλα βλέπει έναν άγνωστο άνδρα στον τάφο του Κίμωνα, τον ρωτάει ποιος είναι, εκείνος της λέει ένα ψέμα και φεύγει βιαστικός. Στη συνέχεια, η Χρυσούλα διηγείται το περιστατικό στην Ασπασία.

Στο μεταξύ, ο άνδρας αυτός κυκλοφορεί στην Αρεόπολη και όλοι προσπαθούν να μάθουν την ταυτότητά του. Αυτός που καταφέρνει να μάθει πρώτος το όνομά του, είναι ο Πότης. Η ψυχολόγος, απηυδισμένη με την Αρετή, σταματάει τις συνεδρίες τους και βέβαια η Αρετή δεν χάνει ευκαιρία να τη βρίσει.

Ο Μάνος δίνει στον Ισίδωρο το προσκλητήριο της Ευτυχίας και του Κουράκου. Παράλληλα, η Ιουλία ανακοινώνει στον αδελφό της πως στο εξής θα κυκλοφορεί ελεύθερα με τον Στάθη και μάλιστα θα τον παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Η Μυρτάλη πηγαίνει στην Ιουλία και, με κλάματα, της αποκαλύπτει πως θέλει να τους πουλήσει τις μετοχές της και να φύγει στο εξωτερικό.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη
Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.

To άρθρο Γη της ελιάς: Οι ισορροπίες αλλάζουν και η Ασπασία κάνει στροφή 180 μοιρών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα