Φωτογραφίες από την περιοχή που φυλάσσονται τα βαγόνια της τραγωδίας των Τεμπών - Ελπίδες από το «μαύρο κουτί» του Intercity

15:55 18/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ύστερα από εννέα μήνες εντοπίστηκε το «μαύρο κουτί» του τρένου Intercity που συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν το Σάββατο (18.11.2023) φωτογραφίες από την περιοχή Κουλούρι όπου φυλάσσονται τα βαγόνια.

Μνήμες της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, τον περασμένο Φεβρουάριο «ξυπνούν» φωτογραφίες από τον χώρο όπου παραμένουν τα βαγόνια από τη σύγκρουση των

τρένων.

Μία ημέρα μετά την ανεύρεση του «μαύρου κουτιού», εμπειρογνώμονες αναζητούν στοιχεία.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, το «μαύρο κουτί» εντοπίστηκε στα συντρίμμια των βαγονιών που φυλάσσονται στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ και παραδόθηκε στις ανακριτικές αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ίδιο χώρο βρέθηκε και βιολογικό υλικό που έχει σταλεί για ανάλυση, σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθεί το 57ο θύμα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Δείτε φωτογραφίες της Eurokinissi:

Με τεράστια καθυστέρηση, λοιπόν, εντοπίστηκε το καταγραφικό, όμως, είναι αμφίβολο εάν θα εξαχθούν πληροφορίες από αυτό, καθώς φέρεται να έχει υποστεί μεγάλες φθορές.

Υπενθυμίζεται ότι οι ειδικοί δεν κατάφεραν να αντλήσουν στοιχεία από το καταγραφικό της εμπορικής αμαξοστοιχίας που είχε βρεθεί πολύ νωρίτερα.

To άρθρο Φωτογραφίες από την περιοχή που φυλάσσονται τα βαγόνια της τραγωδίας των Τεμπών - Ελπίδες από το «μαύρο κουτί» του Intercity δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φωτογραφίες, Τεμπών - Φως, Intercity,fotografies, tebon - fos, Intercity