Φατίχ Τερίμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Από την μία Κυριακή στην άλλη αλλάζουν πολλά πράγματα»

14:44 29/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Φατίχ Τερίμ ήταν απογοητευμένος από την ήττα αλλά και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ωστόσο ο Τούρκος τεχνικός θέλησε να ανεβάσει τη ψυχολογία των παικτών του.

Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού

μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία τους ενόψει των πολύ δύσκολων αγώνων που ακολουθούν με Ατρόμητο στο Κύπελλο και Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.

Ο Τούρκος τεχνικός δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για το αποτέλεσμα αλλά σημείωσε πως από τη μια Κυριακή στην άλλη αλλάζουν πολλά πράγματα.

Ο Τερίμ είπε στους ποδοσφαιριστές του:

“Είμαι στεναχωρημένος αλλά δεν θέλω να στεναχωριέστε εσείς. Το έχουμε γυρίσει και άλλη φορά, το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε. Έχουμε μπροστά μας μία πολύ σημαντική εβδομάδα. Όλες οι εβδομάδες είναι σημαντικές.

Να θυμάστε ένα πράγμα. Από την μία Κυριακή στην άλλη αλλάζουν πολλά πράγματα. Έχουμε ακόμη 16 παιχνίδια, έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

To άρθρο Φατίχ Τερίμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Από την μία Κυριακή στην άλλη αλλάζουν πολλά πράγματα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φατίχ Τερίμ, Παναθηναϊκού, Από, Κυριακή,fatich terim, panathinaikou, apo, kyriaki