Φάρμα: Τα στρατόπεδα με γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

11:50 19/3/2021 - Πηγή: NewsIt

Ακόμα δεν ξεκίνησαν τη συμβίωση και έχουν βγάλει… τις τσάπες. Δύσκολη η ζωή στη Φάρμα με τις εργασίες που πρέπει να εκτελέσουν αλλά και δυσκολότερη όπως φαίνεται η συγκατοίκηση.

Πριν καλά καλά περάσουν λίγες ημέρες στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 έχουν δημιουργηθεί στρατόπεδα, ενώ μία από τις παίκτριες έχει μπει σε… απομόνωση. Ο… εκρηκτικός χαρακτήρας της Μαρίας Μιχαλοπούλου φαίνεται να έχει εκνευρίσει πολλούς από τους υπόλοιπους που την έχουν βάλει στην άκρη, έστω κι αν αυτή έχει… το πάνω χέρι. Ο λόγος της δύναμής

της είναι ότι η διαγωνιζόμενη εκτελεί αυτές τις μέρες χρέη «αρχηγού» και όπως θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο παίρνει… την τσάπα της πίσω, με αποφάσεις που προκαλούν την οργή με όχι και τόσο… κομψά σχόλια. Και για να μην προδώσω περισσότερα, θα πω μόνο αυτό: ότι αυτή τη βδομάδα γυναίκες της Φάρμας θα περάσουν πολύ δύσκολα… πάρα πολύ δύσκολα… δοκιμάζοντας τις αντοχές και τις δυνάμεις τους. Βέβαια οι κόντρες δεν θα είναι μόνο μεταξύ γυναικών αφού φαίνεται ότι ο Στράτος Τζώρτζογλου αντιδρά πλέον στο… τρολάρισμα από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και η κατάστασή μεταξύ τους δεν θα είναι πολύ… ζεν!

Απόψε λοιπόν κι αύριο, στις 9, η Φάρμα με τον Σάκη Τανιμανίδη ανοίγει στη συχνότητα του ΑΝΤ1 και είναι σίγουρο πως ό,τι έσπειραν οι διαγωνιζόμενοι… θα θερίσουν οι τηλεθεατές… στα social media με τα σχόλιά τους…!

To άρθρο Φάρμα: Τα στρατόπεδα με γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα