Φάρμα: Άγριο σκηνικό με παίκτες να έρχονται στα χέρια – Έφυγε ο Σπύρος Κοσμάς

01:11 11/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στη Φάρμα, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (10.10.2023).

Τη Φάρμα αναστάτωσε ο άγριος καυγάς ανάμεσα στον Γιώργο Τσάμη και τον Σπύρο Κοσμά, οι οποίοι «ήρθαν στα χέρια» και μάλιστα ο δεύτερος αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς πριν τον… φύγει η παραγωγή.

Τα πάντα άρχισαν εξαιτίας της ειρωνείας Γιώργου Τσάμη και τα σχόλια που έκανε για τον Σπύρο Κοσμά, ότι δεν συνεισφέρει και έχει επαφές με την άλλη ομάδα, στην οποία μεταφέρει μυστικά της δικής τους ομάδας.

Κουβέντα στην κουβέντα, τα πράγματα δεν άργησαν

να ξεφύγουν. Αρχικά ο Σπύρος Κοσμάς πέταξε το κρεβάτι προς το μέρος του Γιώργου Τσάμη και άρχισε να ουρλιάζει.

«Πρόσεξε τα λόγια σου. Σου είπε κανένας για αισθήματα; Άντε γιατί τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Είναι κολλημένος. Βρίσκει αφορμές να τσακωνόμαστε. Είσαι ρεντίκολο της κοινωνίας. Γαμ…ι. Τι σου είπα ρε μαλ…α;» είπε εξοργισμένος ο Σπύρος Κοσμάς μπροστά στους εμβρόντητους συμπαίκτες του που δεν πίστευαν αυτό που συνέβαινε.

Ο καυγάς τους δεν σταμάτησε εκεί. Μια ατάκα του Τσάμη πως ο συμπαίκτης του «έπλυνε πιάτα» προκάλεσε νέα… ένταση, με τον Κοσμά να τρέχει και να κυνηγά τον συμπαίκτη του έξω από τη σκηνή!

Όλοι έπαθαν σοκ και άρχισαν να τρέχουν για να τον συγκρατήσουν!

 

 

Ο Σπύρος Κοσμάς μάζεψε τα πράγματά του και αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Φάρμα. Ο παίκτης προσπάθησε να δικαιολογήσει τη θέση του ότι κανονικά δεν είναι έτσι στη ζωή του, αλλά οι περισσότεροι συμπαίκτες του ισχυρίστηκαν πως έγινε ρεζίλι κυρίως στους δικούς του ανθρώπους που βρίσκονται εκτός παιχνιδιού.

 

Μετά τα όσα έγιναν, π Λεωνίδας Κουτσόπουλος εμφανίστηκε στο αγρόκτημα και λίγο πριν τους ανακοινώσει το τι θα πρέπει να κάνουν για την επόμενη δοκιμασία, μίλησε για τον έντονο καυγά.

«Θα ήθελα λίγο την προσοχή σας. Ο Σπύρος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς, εδώ όμως πρέπει να τονίσω κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Αν δεν την είχε πάρει ο ίδιος, θα την παίρναμε εμείς. Οφείλω να το πω αυτό. Συμπεριφορές οι οποίες δεν θα ήταν αποδεκτές έξω από εδώ, δεν είναι αποδεκτές και μέσα στην Φάρμα. Πρέπει να πω ότι αυτό δεν είναι μόνο δική μου άποψη, είναι και της παραγωγής. Είμαι κατανοητός;

Εδώ ήρθαμε να περάσουμε όμορφα, να γεμίσουμε ωραίες εικόνες, να πάμε παρακάτω και να κερδίσει ο καλύτερος» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

To άρθρο Φάρμα: Άγριο σκηνικό με παίκτες να έρχονται στα χέρια – Έφυγε ο Σπύρος Κοσμάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φάρμα, Άγριο, – Έφυγε, Σπύρος Κοσμάς,farma, agrio, – efyge, spyros kosmas