«Φανταστικά νέα για την Ελλάδα» - Ο Ντέιβιντ Κάμερον επαινεί την ψήφιση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια

12:28 16/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Έπαινοι στην Ελλάδα από τον Ντέιβιντ Κάμερον. Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου δίνει τα συγχαρητήριά του για τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο οποίος ψηφίστηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Επί πρωθυπουργίας του Ντέιβιντ Κάμερον, το Ηνωμένο Βασίλειο ψήφισε τον Ιούλιο του 2013 τον νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Με αφορμή, την υπερψήφιση από την ελληνική Βουλή του σχετικού νόμου,

ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας και νυν υπουργός Εξωτερικών με μήνυμά του στο Χ (πρώην Twitter) επαινεί την Ελλάδα.

«Χαιρετίζω θερμά την απόφαση της Ελλάδας να επιτρέψει τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών και να αναγνωρίσει τις ομόφυλες οικογένειες» γράφει χαρακτηριστικά, τονίζοντας παράλληλα πως «έχοντας υπερήφανα υποστηρίξει τους γάμους ομοφυλόφιλων στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου χιλιάδες ζευγάρια μπορούν να ανταλλάσσουν όρκους στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναγνωρίζω ότι αυτό είναι φανταστικό νέο για τους ανθρώπους στην Ελλάδα».

I warmly welcome Greece’s decision to allow equal marriage and recognise same-sex families.

Having proudly championed same-sex marriage in the UK, which has seen thousands of couples able to take their vows in the UK, I know this is fantastic news for people in Greece.

David Cameron (@David_Cameron) February 15, 2024

 Υπενθυμίζεται ότι στο σύνολό τους τα βρετανικά ΜΜΕ και όχι μόνο, κάνουν λόγο για «ιστορική στιγμή για μία χριστιανική ορθόδοξη χώρα».

To άρθρο «Φανταστικά νέα για την Ελλάδα» - Ο Ντέιβιντ Κάμερον επαινεί την ψήφιση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα