Έτσι ξάφριζε βίλες στην Αττική η «χρυσή» συμμορία - Βίντεο ντοκουμέντα, πέντε συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

17:53 25/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Βίντεο-ντοκουμέντα από τη δράση της συμμορίας των πέντε που είχε «χτυπήσει» βίλες στη Αττική και Πιερία, μεταξύ των οποίων και γνωστού επιχειρηματία, φέρνει σήμερα (25.11.2023) στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στα βίντεο-ντοκουμέντα αποτυπώνεται λεπτό προς λεπτό η οργανωμένη δράση των συλληφθέντων της

συμμορίας, που εγκληματούσε σε Αττική και Πιερία, σε τρία διαφορετικά σπίτια.

Φορώντας γάντια, μάσκες μίας χρήσης, καπέλα και μακρυμάνικες μπλούζες, μακριά παντελόνια, για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου και του σώματός τους προσέγγιζαν τα σπίτια-στόχους και, αφού παρακολουθούσαν αν οι ιδιοκτήτες ήταν εκτός της οικίας τους παραβίαζαν τους φράχτες, τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα.

Πρώτη τους μέριμνα ήταν να καταστρέψουν όπως μπορούσαν τα όποια συστήματα συναγερμού ή κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης υπήρχαν στον χώρο και προχωρούσαν στην κλοπή.

Δείτε το: 

Εκτός από τους πέντε συλληφθέντες έχουν ταυτοποιηθεί και άλλα δύο άτομα τα οποία πραγματοποιουσαν συστηματικά διαρρήξεις στην Αττική.
Τα πέντε μέλη της συμμορίας εντόπισαν και συνελαβαν την Τρίτη (21.11.2023) η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

To άρθρο Έτσι ξάφριζε βίλες στην Αττική η «χρυσή» συμμορία - Βίντεο ντοκουμέντα, πέντε συλλήψεις από την ΕΛΑΣ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα