Επιβεβαίωση από Εργκίν Αταμάν: «Έχω πρόταση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός» - Τι είπε για το επεισόδιο με τον Δέδα

00:29 7/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Εργκίν Αταμάν επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να αναλάβει τη θέση του προπονητή στην ομάδα, από τη νέα σεζόν.

Μετά το αποκλεισμό της Αναντολού Εφές από τα play off της Euroleague, ο Αταμάν έκανε ένα πρώτο απολογισμό για την πορεία της ομάδας του και ρωτήθηκε για την επόμενη σεζόν, αναφέροντας

τον Παναθηναϊκό, αλλά αφήνοντας… ανοιχτό το μέλλον του. Παράλληλα σχολίασε το “επεισόδιο” με τον Κλάιμπερν και τον Δέδα στον πάγκο της Φενέρμπαζτσε.

Οι δηλώσεις του Αταμάν

«Αφήσαμε το στίγμα μας για τέσσερα χρόνια. Φέτος αποτυχία και εγώ έχω την μεγαλύτερη ευθύνη. Όπως ήμουν προπονητής της χρονιάς στη EuroLeague, έτσι φέτος απέτυχα. Δεν χάσαμε σήμερα τα playoffs. Αποκλειστήκαμε εξαιτίας των ηττών που κάναμε απέναντι σε ομάδες που δεν μπήκαν στην οκτάδα.

Έδωσα το χέρι στον Ιτούδη και λόγω των προσβολών των οπαδών της Φενέρ για να τις αποφύγω. Ο Κλάιμπερν εκνευρίστηκε με τον assistant του προπονητή της Φενέρμπαχτσε που του φώναζε από τον αντίπαλο πάγκο. Ήταν μια άσχημη κατάσταση. Εύχομαι η Φενέρμπαχτσε να μπει στα playoffs. Με έβριζαν από την εξέδρα σε όλο το ματς και δεν αντέδρασα».

Για τον Παναθηναϊκό: «Οι φήμες έρχονται από ξένα media, δεν συνάντησα κανέναν από κοντά, αλλά υπάρχει πρόταση. Τους ευχαρίστησα και τους είπα ότι θα ασχοληθώ με την κατάσταση τις επόμενες ημέρες. Σε τέτοιες περιόδους έρχονται προτάσεις σε εμάς και τους παίκτες. Κλασικά πράγματα».

To άρθρο Επιβεβαίωση από Εργκίν Αταμάν: «Έχω πρόταση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός» - Τι είπε για το επεισόδιο με τον Δέδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επιβεβαίωση, Εργκίν Αταμάν, Έχω, ΚΑΕ Παναθηναϊκός,epivevaiosi, ergkin ataman, echo, kae panathinaikos