Έκλεψαν ράπερ, φίλο του Πούτιν, ενώ έκανε διακοπές στη Μύκονο – Το 1 εκατ. φτάνει η λεία των δραστών

11:34 30/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Θύμα κλοπής φέρεται να έπεσε γνωστός Ρώσος ράπερ, φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ έκανε διακοπές στην Μύκονο. Άγνωστοι μπήκαν στην βίλα όπου έμενε ο 38χρονος τραγουδιστής και άρπαξαν διαμάντια και τιμαλφή αξίας ενός εκατομμυρίου. 

Ο 38χρονος Timati και φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του OPEN, νοίκιαζε την εν λόγω βίλα στο Super Paradise στη Μύκονο προς 28.000 ευρώ την εβδομάδα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από την έρευνα των Αρχών προκύπτει ότι οι δράστες ίσως και να μην γνώριζαν ότι στη συγκεκριμένη βίλα έμενε ο γνωστός Ρώσος ράπερ.

Οι κλέφτες φαίνεται μάλιστα ότι κατάφεραν να «τυφλώσουν» τη βίλα – δηλαδή να καταφέρουν να κλείσουν τα φώτα – και να μπουν μέσα, ενώ ήταν εκεί ο 38χρονος Ρώσος ράπερ με την παρέα του. Οι δράστες όπως φαίνεται έδρασαν… ανενόχλητοι. 

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 13 (@timatiofficial)

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 13 (@timatiofficial)

Ποιος είναι ο 38χρονος ράπερ φίλος του Πούτιν

Ο Timati έγινε γνωστός από το μουσικό ριάλιτι Star Factory 4, αλλά πριν από αυτό είχε συνεργασθεί και με τον Ρώσο τραγουδιστή Ντετσλ. Ο Ρώσος ράπερ έχει κυκλοφορήσει και πολλά τραγούδια στα αγγλικά, ενώ έχει κάνει και καριέρα στον κινηματογράφο συμμετέχοντας στην ταινία Heat (2006) σε παραγωγή του Φιόντορ Μπονταρτσούκ. Μουσικά έχει επίσης συνεργαστεί με τους: Snoop Dogg, Busta Rhymes, P. Diddy, Dirty Money, Timbaland, Flo Rida, Fat Joe, Eve, Xzibit, Cam’ron, Mario Winans, Kalenna, Mims, Mann, Craig David, Jean Roch, DJ Antoine, La Fouine, Laurent Wolf, Big Ali, Shontelle, J-Son.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από OPEN

To άρθρο Έκλεψαν ράπερ, φίλο του Πούτιν, ενώ έκανε διακοπές στη Μύκονο – Το 1 εκατ. φτάνει η λεία των δραστών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα