Εφές - Ολυμπιακός LIVE: Τελευταίο δεκάλεπτο στην Πόλη

19:16 19/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο στην 30η αγωνιστική της Euroleague, καθώς αντιμετωπίζει την Εφές Αναντολού στην Τουρκία που “καίγεται” για την πρόκριση στα play in. Παρακολουθήστε LIVE τον αγώνα από το newsit.gr.

Ο Ολυμπιακός

πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ανέβηκε στο 18-11 και κρατάει στα χέρια του την πρόκριση με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague, αρκεί να κάνει το 5/5 στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Το έργο του δεν θα είναι εύκολο. Σε πρώτη φάση θα πρέπει να νικήσει την Εφές στην Τουρκία. Μία Εφές που “καίγεται” για τη νίκη, προκειμένου να προλάβει τα play in.

Παρακολουθήστε LIVE το Εφές – Ολυμπιακός από το newsit.gr

H Αναντολού Εφές έχει ρεκόρ 12-17 και στην πρώτη χρονιά της χωρίς τον Εργκίν Αταμάν στην τεχνική ηγεσία, δεν θυμίζει την κάτοχο των “back to back” τίλων στην πρόσφατη Ιστορία της Euroleague. Βρίσκεται μία νίκη μακριά από τη 10η θέση, τελευταία που δίνει δικαίωμα συμμετοχής στα play in, αλλά στη 14ή όπως προκύπτει από τις ισοβαθμίες.

Οι Τούρκοι προέρχονται από την ήττα “σοκ” με 84-80 στην έδρα της Βιλερμπάν, αλλά μέσα στο “Σινάν Ερντέν” έχουν πανηγυρίσει τις δέκα φετινές τους νίκες. Οι Πειραιώτες θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί που έχουν στο συγκεκριμένο γήπεδο με πέντε σερί ήττες (η τελευταία τους νίκη στην Πόλη επί της Εφές να χρονολογείται τον Δεκέμβριο του 2017).

Οι γηπεδούχοι του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς (διαδέχτηκε τον Ερντέμ Τσαν) δεν έχουν κάποια απουσία παίκτη. Απ’ την άλλη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ναζ Μήτρου-Λονγκ που ταλαιπωρείται από ίωση, όπως φυσικά και του τραυματία εδώ και καιρό, Νίκολα Μιλουτίνοφ.

 

To άρθρο Εφές - Ολυμπιακός LIVE: Τελευταίο δεκάλεπτο στην Πόλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εφές – Ολυμπιακός LIVE, 30η, Euroleague,efes – olybiakos LIVE, 30i, Euroleague