Δημοτικές εκλογές 2023: Ο Λάμπρος Μίχος για έκτη φορά Δήμαρχος στην Αγία Βαρβάρα

15:01 9/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Νέα εντολή με 47,05% έδωσαν από την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας στον Λάμπρο Μίχο και τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα – Πρώτη ξανά».

Παρά τον πόλεμο που δέχτηκαν τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι στενοί συνεργάτες του, και παρά τις συνεχείς προκλήσεις του «μαύρου μέτωπου τοξικότητας» όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος, η πλειοψηφία των Δημοτών αποφάσισε να είναι αυτός και η παράταξή του «Αγία Βαρβάρα – Πρώτη ξανά», αυτοί που θα οδηγήσουν την πόλη στην πρόοδο.

Όπως, μάλιστα τόνισε ο Λάμπρος Μίχος,

μιλώντας στους εκατοντάδες πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το εκλογικό του κέντρο, «η επόμενη πενταετία θα είναι η πενταετία των μεγάλων επιτυχιών για την πόλη και τους ανθρώπους της. Γιατί έχουμε και την τόλμη και τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις.

Είμαστε αποφασισμένοι η πόλη να τραβήξει τον δρόμο της προς το μέλλον σταθερά και αταλάντευτα και βασίζομαι σε αυτό το κίνημα λαού που έχει δείξει τη δύναμή του», ανάφερε μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Μίχος, ενώ τόνισε ότι ο συνδυασμός «Αγία Βαρβάρα – Πρώτη ξανά» ήταν και «ο μοναδικός ανεξάρτητος -από κάθε σκοπιά- συνδυασμός».

Ο Λάμπρος Μίχος ήταν Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας επί τέσσερις συνεχόμενες τετραετίες (1995 – 2010, τις δύο τελευταίες εξελέγη με ποσοστό 62% και 68%), εξελέγη ξανά Δήμαρχος στς εκλογές του 2019, και για 6η φορά στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα – Πρώτη ξανά», εξελέγησαν δημοτικοί σύμβουλοι και οι γνωστοί καλλιτέχνες Νίκος Βουρλιώτης (Nivo) και Δημήτρης Κόκοτας.

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, μεταξύ άλλων έχει διατελέσει Βουλευτής Β’ Αθηνών από το 2009 μέχρι το 2012, οπότε και ανεξαρτητοποιήθηκε.

Έχει διατελέσει επίσης Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ), Γραμματέας του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ, Στέλεχος του Φοιτητικού Κινήματος την περίοδο της Δικτατορίας, Πρόεδρος της Ε.Ε.Τ.Α.Α., Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της UNICEF, Ειδικός συνεργάτης στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της ΤΕΔΚΝΑ, μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της ΚΕΔΚΕ.

To άρθρο Δημοτικές εκλογές 2023: Ο Λάμπρος Μίχος για έκτη φορά Δήμαρχος στην Αγία Βαρβάρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημοτικές, 2023, Λάμπρος Μίχος, Δήμαρχος, Αγία Βαρβάρα,dimotikes, 2023, labros michos, dimarchos, agia varvara