Δήμητρα Κολλά: Το Λίτσα.com μου άφησε γλυκόπικρη γεύση, δεν μας πλήρωσαν ποτέ

07:32 13/2/2024 - Πηγή: NewsIt

“Αυτό με έκανε να φύγω πάλι στο Λος Άντζελες το 2012, όπου έμεινα 6 μήνες, όσο κρατάει δηλαδή και η τουριστική βίζα” παραδέχεται η Δήμητρα Κολλά.

Η Δήμητρα Κολλά έδωσε συνέντευξη στο Enjoy της Κυριακάτικης Δημοκρατίας και στον Ηλία Μαραβέγια και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σειρά Λίτσα.com στην οποία είχε λάβει μέρος και τον λόγο που δεν την απόλαυσε όσο θα ήθελε.

«Στην τηλεόραση βρέθηκα μέσω της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Είχα κάνει ήδη ένα guest στο «Κόκκινο Δωμάτιο»

όταν τη γνώρισα και με πρότεινε στο μίνι σήριαλ «Big Bang». Με πήραν να κάνω μία ζάμπλουτη Ελληνοαμερικανίδα και ήταν να παίξω σε 3 από τα 5 επεισόδια της σειράς.

Επειδή, ωστόσο, άρεσε ο χαρακτήρας, τον κράτησαν τελικά και στα υπόλοιπα δύο. Το 4ο επεισόδιο έτυχε να το δει η Όλγα Μαλέα, η οποία έγραφε τότε το «Λίτσα.com» και ζήτησε να περάσω από κάστινγκ για να με δει», περιγράφει η Δήμητρα Κολλά.

«Ήταν καρμικό, γιατί αν εγώ είχα ολοκληρώσει τη συμμετοχή μου στο 3ο επεισόδιο του «Big Bang», δεν θα με έβλεπε ποτέ, ούτε θα με σκεφτόταν για τον ρόλο. Έτσι ήρθε το «Λίτσα.com» στη ζωή μου, στο δεύτερο έτος της σχολής», συμπληρώνει η ηθοποιός.

«Η σειρά εκείνη μου άφησε γλυκόπικρη γεύση. Πολύ γλυκιά για όλο αυτό που έζησα και μοιράστηκα με αυτούς τους ανθρώπους και πικρή για τον τρόπο που έκλεισε η συνεργασία αυτή», εξομολογείται η Δήμητρα Κολλά στη συνέχεια της συνέντευξης.

«Δεν μας πλήρωσαν ποτέ, πήραμε χρήματα για ελάχιστα επεισόδια και μετά η εταιρεία παραγωγής δήλωσε πτώχευση. Αυτό με έκανε να φύγω πάλι στο Λος Άντζελες το 2012, όπου έμεινα 6 μήνες, όσο κρατάει δηλαδή και η τουριστική βίζα», παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός.

To άρθρο Δήμητρα Κολλά: Το Λίτσα.com μου άφησε γλυκόπικρη γεύση, δεν μας πλήρωσαν ποτέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα