Επίθεση Αναγνωστοπούλου για τις δηλώσεις Πέτσα

20:45 9/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, για τον ΣΥΡΙΖΑ, αποτέλεσαν πεδίο έντασης στην ολομέλεια της Βουλής.

Ο Στέλιος Πέτσας χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως “Δούρειο Ίππο” του Ερντογάν, με την αναπληρώτρια τομεάρχη Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ,

Σία Αναγνωστοπούλου, να καλεί σήμερα τον υφυπουργό Εξωτερικών να καταδικάσει την στοχοποίηση κομμάτων και εφημερίδων ως αυτοί να είναι εσωτερικός εχθρός. Ο κ. Βλάσης απάντησε ότι “δεν δεχόμαστε καμία ακραία στάση είτε από στελέχη που υπηρετούν την κυβέρνηση είτε το κόμμα”.

Ακολουθεί ο διάλογος Βλάση – Αναγνωστοπούλου

Σία Αναγνωστοπούλου:
«Περιμένω από τη κυβέρνηση και όχι μόνο εγώ, όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, ο δημοκρατικός κόσμος να καταδικάσει οτιδήποτε παραβιάζει το κράτος δικαίου, το θέτει σε αμφισβήτηση και κυρίως όταν κόμματα, εφημερίδες στοχοποιούνται ως ο εσωτερικός εχθρός. Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο πράγμα για τη Δημοκρατία, να ακούγονται οι άλλες φωνές που ακούγονται να στοχοποιούνται ως εσωτερικός εχθρός και θα μου επιτρέψετε να επιμείνω σε αυτό».

Κωνσταντίνος Βλάσης:
«Να το τονίσω πάλι, ότι ειδικά όσον αφορά στην κυβέρνησή μας δεν χωράει καμία ακραία στάση. Και αν το πάμε και πιο συγκεκριμένα, δεν δεχόμαστε καμία ακραία στάση και ούτε από στελέχη τα οποία είτε υπηρετούν την κυβέρνησή μας, είτε το κόμμα από το οποίο προέρχεται αυτή η κυβέρνηση και το έχουμε αποδείξει συγκεκριμένα. Συγκεκριμένα, με συγκεκριμένες διαγραφές στελεχών».

Σία Αναγνωστοπούλου:
«Χαίρομαι που καταδικάζετε αυτές τις ακραίες φωνές και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου».

To άρθρο Επίθεση Αναγνωστοπούλου για τις δηλώσεις Πέτσα δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα