«Χρύσα, Θώμη, Αναστασία, μου λείπετε» - Ανατριχιαστική κραυγή του πατέρα των δίδυμων κοριτσιών που χάθηκαν στα Τέμπη

12:01 29/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Ράγισαν και οι πέτρες στην ομιλία του πατέρα των δίδυμων κοριτσιών Θώμης και Χρύσας και θείου της Αναστασίας, οι οποίες σκοτώθηκαν πριν από έναν χρόνο στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. «Τα παιδιά μας χάθηκαν τόσο αναίτια. Τόσο άδικα», είπε ο Νίκος Πλακιάς, κατά τη διάρκεια του ετήσιου μνημόσυνου στην Καλαμπάκα.

Ο Νίκος Πλακιάς ξεσπά για τα τρία κορίτσια που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο μνημόσυνο για τους 57 νεκρούς «πλέον ο πόνος μου δεν γίνεται δάκρυ. Γίνεται μίσος, οργή

και θυμός…»!

«Τα παιδιά μας χάθηκαν τόσο αναίτια. Τόσο άδικα. Πλέον ο πόνος μου δεν γίνεται δάκρυ. Γίνεται μίσος, οργή και θυμός. Μαζί μας βρίσκονται και τα αδέλφια, οι οικογένειες που ήρθαν από το νομό, οι οικογένειες ανθρώπων που χάθηκαν. Αυτές είναι οι οικογένειές μας, αυτά είναι τα αδέλφια μας! Να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμόσαστε: στη θέση αυτή μπορεί να ήταν ο καθένας σας! Να είστε πάντα δίπλα μας. Ευχαριστώ. Χρύσα, Θώμη, Αναστασία, μου λείπετε! Αθάνατες!», είπε ο Νίκος Πλακιάς.

 

Οι δίδυμες Θωμαή και Χρύσα, αλλά και η εξαδέλφη τους Αναστασία, ήταν τα τρία κορίτσια από την Καλαμπάκα που χάθηκαν στην τραγωδία στα Τέμπη.

To άρθρο «Χρύσα, Θώμη, Αναστασία, μου λείπετε» - Ανατριχιαστική κραυγή του πατέρα των δίδυμων κοριτσιών που χάθηκαν στα Τέμπη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα