Χρήστος Νικολόπουλος: Οι φανατικοί του Καζαντζίδη με μίσησαν εκείνο τον καιρό

19:34 17/11/2023 - Πηγή: NewsIt

“Ακόμα αντιμετωπίζω προβλήματα με θαυμαστές του, πολλά” υπογραμμίζει ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Στον αείμνηστο τραγουδιστή Στέλιο Καζαντζίδη και την μεταξύ τους κόντρα αναφέρθηκε, από καρδιάς, ο Χρήστος Νικολόπουλος το απόγευμα της Παρασκευής όταν και βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

“Θέλετε τώρα να το συζητήσουμε; Πέρασαν 25 χρόνια” ομολόγησε αρχικά ο συνθέτης στο δίδυμο των παρουσιαστών για να προσθέσει εν συνεχεία τα εξής. ” Τα έχω ξεχάσει όλα, τον

έχω συγχωρήσει αν και εγώ δεν τον πείραξα. Αυτός με πείραξε αλλά τον έχω συγχωρήσει και τα έχω ξεχάσει όλα. Δεν άργησα πάρα πολύ να τον συγχωρήσω γιατί είμαι από τους χαρακτήρες που ξεχνάω γρήγορα”.

“Ακόμα αντιμετωπίζω προβλήματα με κάποιους θαυμαστές του, πολλά. Άμα δείτε στα social media, ανεβάζω κάτι και μου τα χώνουν. Σε ορισμένους απαντάω, σε ορισμένους όχι”.

  

“Στο τέλος μιλήσαμε με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Φυσικά και μου κόστισε όλο αυτό, αν και σε δουλειές καθόλου. Αντιθέτως με ωφέλησε γιατί υπήρχαν αυτοί οι φανατικοί του Καζαντζίδη, που με μίσησαν εκείνο τον καιρό, υπήρχαν όμως και άλλοι που κατάλαβαν ότι είχα δίκιο. Αυτοί μού έδειξαν απλόχερα την αγάπη τους” εξομολογήθηκε ακόμα ο Χρήστος Νικολόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

To άρθρο Χρήστος Νικολόπουλος: Οι φανατικοί του Καζαντζίδη με μίσησαν εκείνο τον καιρό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρήστος Νικολόπουλος, Καζαντζίδη,christos nikolopoulos, kazantzidi