Χανιά: Η ώρα της απολογίας για τον αστυνομικό που ξέφυγε σε καυγά και πυροβόλησε με το όπλο του

10:21 28/3/2022 - Πηγή: NewsIt

O 53χρονος αστυνομικός βρισκόταν εκτός υπηρεσίας όταν άρχισε να τσακώνεται στα Χανιά με ένα φίλο του. Τα πράγματα ξέφυγαν και ο ίδιος κατέληξε με χειροπέδες…

Ενώπιον του ανακριτή Χανίων αναμένεται να οδηγηθεί ο 53χρονος αστυνομικός που το βράδυ της Παρασκευής (25-03-2022) πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν φίλο του μετά από καυγά στα Χανιά. Ο 53χρονος οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε

ποινικές διώξεις για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής σε κεντρικό δρόμο των Χανίων όταν ο 53χρονος αστυνομικός μαζί με έναν 35χρονο φίλο του άρχισαν να καυγαδίζουν έντονα. Ο 53χρονος ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, έβγαλε το όπλο του και πάνω στα νεύρα του πυροβόλησε στο έδαφος. Θραύσμα της σφαίρας όμως βρήκε το πόδι του 35χρονου ο οποίος τραυματίστηκε.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο και να παραλαμβάνει τον τραυματία μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο Χανίων. Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας που βρέθηκαν στην περιοχή συνέλαβαν τον 53χρονο συνάδελφό τους.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, κατά την έρευνα που του έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια – τα οποία κατείχε νόμιμα – 14 σφαίρες ενώ στο σημείο που έγινε το συμβάν εντοπίστηκαν και πέντε κάλυκες.

To άρθρο Χανιά: Η ώρα της απολογίας για τον αστυνομικό που ξέφυγε σε καυγά και πυροβόλησε με το όπλο του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά,chania