Μπάτσκα Τόπολα – Ολυμπιακός 2-2 ΤΕΛΙΚΟ

19:23 5/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπάτσκα Τόπολα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με στόχο την πρώτη νίκη του στην κύρια φάση της διοργάνωσης.

Μετά την ήττα από την Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα, ο Ολυμπιακός “καίγεται” για βαθμούς, όπως όμως και η Μπάτσκα Τόπολα, που ηττήθηκε επίσης στην προηγούμενη αγωνιστική από τη Γουέστ Χαμ.

Παρακολουθήστε LIVE το Μπάτσκα Τόπολα
Ολυμπιακός από το Newsit.gr

Για τον Ολυμπιακό είναι μεγαλύτερο το “πρέπει”, κόντρα στην ομάδα που -θεωρητικά- είναι η “αδύναμη” του ομίλου του. Με νίκη, ο Ολυμπιακός θα έχει “φτιάξει” σε μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό του μέλλον, αφού θα βάλει… από κάτω τους Σέρβους, στη “μάχη” για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Conference League.

Ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος και αήττητος στη Super League έχοντας περάσει με 3-0 από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, στο τελευταίο ματς που έδωσε στο πρωτάθλημα. Η Μπάτσκα Τόπολα, πάντως, είναι δεδομένα καλύτερη ομάδα από την Τσουκαρίτσκι και χρειάζεται προσοχή. Προέρχεται από το 1-1 με τη Μλάντοστ Λουτσάνι, ενώ είναι 2η στη βαθμολογία, πάνω από τον Ερυθρό Αστέρα και πίσω από την Παρτίζαν.

Διαιτητής: Μπενουά Μπαστιάν

Βοηθοί: Χισάμ Ζακρανί, Ορελιέν Μπερτομιέ

Τέταρτος: Ρούντι Μπουκέ

VAR: Μπενουά Μιγιό, Νικολά Ντανός

 

To άρθρο Μπάτσκα Τόπολα – Ολυμπιακός 2-2 ΤΕΛΙΚΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα