Μπαρτζώκας για το Βιλερμπάν – Ολυμπιακός: «Να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες για να γίνουμε καλύτεροι»

23:23 22/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρουσιάστηκε ανακουφισμένος μετά την νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Βιλερμπάν, με τον Έλληνα τεχνικό να αναφέρει πως πρέπει η ομάδα του να βελτιώσει κάποιες λεπτομέρειες για να μπορέσει να γίνει καλύτερη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» ενάντια στην Βιλερμπάν με 85-73 τόνισε πως η αναμέτρηση ήταν αρκετά απαιτητική και η ομάδα του την είχε μεγάλη ανάγκη.

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε

πως θα πρέπει να βελτιωθούν ορισμένες λεπτομέρειες προκειμένου ο Ολυμπιακός να γίνει καλύτερος.

Τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Θέλαμε απεγνωσμένα αυτή τη νίκη κι όπως είδατε δεν ήταν καθόλου εύκολο.

Η Βιλερμπάν πάλεψε μέχρι το φινάλε. Επιτέθηκαν στο καλάθι μας και ήταν σκληροί. Μερικά τρελά πράγματα έγιναν. Σε μία κατοχή η Βιλερμπάν σκόραρε 6-7 πόντους εξαιτίας των εύστοχων σουτ τριών πόντων που έβαλαν, μία βολή κι ένα αντιαθλητικό που τους δόθηκε.

Ο Φαλ έκανε ένα κυριαρχικό παιχνίδι με τα νούμερά του. Μας βοήθησε πολύ σε αυτή τη νίκη απόψε. Εύχομαι στον Ποτσέκο και τη Βιλερμπάν τα καλύτερα γι’ αυτή τη σεζόν.

Στη Μπολόνια παίξαμε εξίσου ένα καλό ματς.

Πρέπει να βελτιώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, κάποιες αποφάσεις για να αποφύγουμε λίγη πίεση που έχουμε. Έτσι, μπορούμε να είμαστε μια πραγματικά καλύτερη ομάδα».

 

To άρθρο Μπαρτζώκας για το Βιλερμπάν – Ολυμπιακός: «Να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες για να γίνουμε καλύτεροι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα