Μπάγερν – Ολυμπιακός: Δοκιμασία στο Μόναχο για τους Πειραιώτες

11:40 17/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο (21:30, Newsit.gr, Novasports Prime) για την 8η αγωνιστική στη Euroleague, με στόχο να παραμείνει αήττητος μακριά από το ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός

ταξίδεψε στη Γερμανία, βρίσκοντας εκεί τους Έλληνες διεθνείς, Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Κώστα Σλούκα, μετά τη συμμετοχή τους στο αγώνα της εθνικής μπάσκετ με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2023.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έρχεται με… φόρα από την εμφατική νίκη (87-58) επί της Παρτίζαν στο ΣΕΦ και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 5-2, έχοντας πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με την Μπαρτσελόνα εξαιτίας της νίκης στη Βαρκελώνη και ένα θετικό αποτέλεσμα από την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη που κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό (18/11).

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι είναι προτελευταία, με ρεκόρ 2-5. Οι Βαυαροί, όμως, παίζουν καλύτερα εντός έδρας και προέρχονται και από νίκη επί της Άλμπα, στο Βερολίνο, την προηγούμενη εβδομάδα. Μοναδική απουσία για τον Ιταλό προπονητή παραμένει ο Ζαν Μάρκο Σίσκο

Η διαιτητική τριάδα απαρτίζεται από τους Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μπένχαμιν Χιμένεθ (Ισπανία) και Σεμπαστιάν Κλιβά (Ελβετία) για τον αγώνα στο Μόναχο.

Σχετικά με την… παράδοση στους αγώνες των δυο ομάδων, ο Ολυμπιακός έχει το “πάνω χέρι”, μετρώντας 8 νίκες, έναντι 2 της Μπάγερν. Στο Μόναχο, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έχει γνωρίσει 3 ήττες και έχει κάνει τις μοναδικές της νίκες κόντρα στους ‘ερυθρόλευκους”.

Το πρόγραμμα της ημέρας στη Euroleague:

Αναντολού Εφές – Μπαρτσελόνα (19:30, Novasports 4)

Ερυθρός Αστέρας – Βιλερμπάν (20:00, Novasport Start)

Βίρτους Μπολόνια – Βαλένθια (21:30, Novasports 5)

Μπάγερν – Ολυμπιακός (21:30, Novasports Prime)

Ρεάλ Μαδρίτης – Άλμπα Βερολίνου (21:45, Novasports 4)

To άρθρο Μπάγερν – Ολυμπιακός: Δοκιμασία στο Μόναχο για τους Πειραιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα