Αυγέρη για Κασσελάκη και διαγραφές: Έδειξε υπέρμετρη ανοχή, δεν τον σεβάστηκαν

09:53 24/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Για «υπέρμετρη ανοχή» του Στέφανου Κασσελάκη στα όσα έχουν γίνει έκανε λόγο σήμερα (24.10.2023) η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη σχολιάζοντας την απόφαση να τεθούν προς διαγραφή οι κ. Φίλης, Βίτσας και Σκουρλέτης και βάλλοντας προς τους διαφωνούντες πρόσθεσε πως «ένα μήνα μετά τις (εσωκομματικές) εκλογές αντί να είμαστε προσηλωμένοι στην αντιπολίτευση, υπάρχει μία πολυφωνία και πολυδιάσπαση».

Σε

ό,τι αφορά την χθεσινή απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη η Δώρα Αυγέρη μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως η διαδικασία είναι εξέλιξη και πως τα όργανα θα κινηθούν με βάση τις καταστατικές προβλέψεις.

Ανέφερε ακόμη πως η υπομονή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλήθηκε υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Κασσελάκης είχε συναντήσεις με τα στελέχη και «προσπάθησε να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος».

«Δυστυχώς δεν έχουμε μόνο μια έλλειψη σεβασμού προς το εκλογικό αποτέλεσμα και τις διαδικασίες. Αλλά και μία έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπο του προέδρου και των υπολοίπων μελών του ΣΥΡΙΖΑ» είπε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπογράμμισε ακόμη πως «πρέπει να αφήσουμε τον νέο πρόεδρο να δείξει τις θέσεις και τις πολιτικές του. Υπάρχουν και στελέχη που δεν ψήφισαν Κασσελάκη, αλλά σέβονται τη διαδικασία των εκλογών και το αποτέλεσμα και θέλουν να υπηρετήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την εντολή της αλλαγής. Όλοι και όλα αξιολογούνται καθημερινά. Δεν είναι δυαντόν καθημερινά να καλούμαι να απαντώ σε δηλώσεις συντρόφων, αντί να παρουσιάζω στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ» είπε.

«Δεν μπορείς να λες ότι το κόμμα σου είναι διεφθαρμένο, ότι είναι εγκάθετο, να το αποκαλείς ‘τσόντα’ και την ίδια στιγμή να προγράφεις τη δημιουργία ενός νέου κομματικού φορέα και μάλιστα να το ονοματοδοτείς από την τηλεόραση» πρόσθεσε.

To άρθρο Αυγέρη για Κασσελάκη και διαγραφές: Έδειξε υπέρμετρη ανοχή, δεν τον σεβάστηκαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα