Ατρόμητος – ΑΕΛ 4-0: Οι Περιστεριώτες προκρίθηκαν στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας και περιμένουν το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

20:54 16/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ατρόμητος νίκησε με 4-0 την ΑΕΛ στο Περιστέρι και σε συνδυασμό με το 1-1 του αγώνα στη Λάρισα, πήρε την πρόκριση για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι “κυανόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό.

Ο Ατρόμητος

συνεχίζει.. τρένο με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του. Ο Περιστεριώτες επικράτησαν εντός έδρας της ΑΕΛ με 4-0 και με συνολικό σκορ 5-1 προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, “μετρώντας” έτσι 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να έχουν ήττα, από τη στιγμή που ο Σέρβος κάθισε στον πάγκο τους.

Η ΑΕΛ στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Περιστέρι, είχε επιθετική εικόνα αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πήγε στα αποδυτήρια έχοντας ανοίξει το σκορ, στην πρώτη του φάση στο πρώτο μέρος. Στο 39′ και μετά από ωραία συνεργασία από τους γηπεδούχους, ο Κούεν έκανε το γύρισμα και ο Τριμμάτης -με εξουδετερωμένο τον Σουλούκο- έκανε το 1-0

Η νίκη και η πρόκριση του Ατρομήτου οριστικοποιήθηκε στο 49′. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, σε κράτημα του Γιανναράκη σε εκτέλεση κόρνερ και ο Αντζιέλσκι ήταν εύστοχος από τα ένδεκα βήματα, κάνοντας το 2-0.

Στο 56′ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την ΑΕΛ. Ο Παπαγεωργίου πάτησε στην περιοχή του Ατρομήτου –μετά από συνεργασία με τον Όγκμποε– “τσίμπησε” την μπάλα προ του Μαρκετζάνι και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, ζητώντας πέναλτι. Ο -χωρίς να υπάρχει VAR στον αγώνα- διαιτητής τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη, θεωρώντας ότι έκανε θέατρο.

Το 3-0 των γηπεδούχων έγινε στο 84′ με την κεφαλιά του Τσακμάκη, ενώ στις καθυστερήσεις -και μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια- ο Βέργος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

 

To άρθρο Ατρόμητος – ΑΕΛ 4-0: Οι Περιστεριώτες προκρίθηκαν στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας και περιμένουν το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ατρόμητος – ΑΕΛ 4-0, Περιστεριώτες, Κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός,atromitos – ael 4-0, peristeriotes, kypellou elladas, olybiakos – panathinaikos