Αργεντινή – Γαλλία: Τα πλάνα του Σκαλόνι για τον τελικό του Μουντιάλ

22:00 16/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Αργεντινή συνεχίζει την προετοιμασία της για τον τελικό του Μουντιάλ με τη Γαλλία, με τον Λιονέλ Σκαλόνι να κάνει αρκετές δοκιμές μέχρι να βρει το κατάλληλο σχήμα.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς οι Λιονέλ Μέσι και Ροντρίγκο Ντε Πολ ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπισαν και είναι απόλυτα έτοιμοι για τον τελικό του Μουντιάλ μεταξύ της Αργεντινής και της Γαλλίας

την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Ο Πάπου Γκόμες ήταν ο μοναδικός απουσίαζε από την προπόνηση της Παρασκευής, λόγω προβλήματος στον αστράγαλο που τον θέτει πιθανότατα νοκ-άουτ από τον τελικό του Μουντιάλ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Σκαλόνι δοκίμασε σχήμα με πέντε παίκτες στην άμυνα, αλλά και το κλασικό 4-4-2, χρησιμοποιώντας στην ενδεκάδα τον Άνχελ Ντι Μαρία αντί του Λισάντρο Μαρτίνες.

Τα τρία διαφορετικά σχήματα που εξετάζει ο προπονητής της Αργεντινής είναι:

5-3-2: Εμιλιάνο Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Λισάντρο Μαρτίνες, Ακούνια, Ντε Πολ, Φερνάντες, ΜακΆλιστερ, Μέσι, Άλβαρες.
4-4-2: Εμιλιάνο Μαρτίνες, Μολίνα (Μοντιέλ), Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια, Ντε Πολ, Φερνάντες, ΜακΆλιστερ, Ντι Μαρία, Μέσι, Άλβαρες.
4-3-3: Εμιλιάνο Μαρτίνες, Μολίνα (Μοντιέλ), Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια, Ντε Πολ, Φερνάντες, ΜακΆλιστερ, Μέσι, Άλβαρες, Ντι Μαρία (Παρέδες).

To άρθρο Αργεντινή – Γαλλία: Τα πλάνα του Σκαλόνι για τον τελικό του Μουντιάλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα