Ανόητη φάρσα με delivery σε γυναίκα εδώ και τρεις μήνες στη Χαλκίδα - «Βομβαρδισμός» από παραγγελίες

11:52 15/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Κάποιοι προφανώς διασκεδάζουν με τη φάρσα που της κάνουν καθημερινά, όμως η γυναίκα στη Χαλκίδα αναγκάστηκε να απευθυνθεί στην αστυνομία και να απευθυνθεί σε δικηγόρο…

Τα delivery φτάνουν στο σπίτι της, στη Χαλκίδα, χωρίς εκείνη να έχει κάνει παραγγελία. Καθημερινά όπως λέει η γυναίκα, βιώνει το ίδιο έργο. Τα κουδούνια χτυπούν και η ίδια αναγκάζεται να διώχνει τους ντελιβεράδες

που έρχονται φορτωμένοι με φαγητά. Σε όλες τις περιπτώσεις οι ενοχλητικοί φαρσέρ χρησιμοποιούν γνωστή πλατφόρμα διανομής φαγητού και παραγγέλνουν στο όνομά της, βάζουν τα στοιχεία της ως παραλήπτρια και στέλνουν delivery που πρέπει να πληρώσει θεωρητικά εκείνη, στο σπίτι της.

Οι παραγγελίες γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάθε μέρα, κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, με τα κουδούνια να χτυπούν απανωτά και να προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στο σπίτι της.

Η ίδια έχει επικοινωνήσει προσωπικά με καταστήματα, ενημερώνοντας για την κατάσταση προκειμένου οι επιχειρήσεις να έχουν υπόψιν τους, τα όσα συμβαίνουν  και να ελέγχουν πριν προχωρήσουν στην προετοιμασία παραγγελιών. 

Ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τους… «πλακατζήδες». Σύμφωνα με το evima.gr, προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν ανενόχλητοι να παρενοχλούν το θύμα τους, άρχισαν να χρησιμοποιούν διαφορετικό τηλεφωνικό νούμερο που θεωρητικά αποδίδεται στην υποτιθέμενη παραλήπτρια.

Η ίδια έχει ενημερώσει την αστυνομία και δικηγόρο, διότι ένα από αυτά τα βραδιά της χτυπούσαν τα κουδούνια και την έβριζαν. Όπως λέει δεν πηγαίνουν κάπου το μυαλό της, για εκείνους που φροντίζουν να της προκαλούν αναστάτωση καθημερινά.

To άρθρο Ανόητη φάρσα με delivery σε γυναίκα εδώ και τρεις μήνες στη Χαλκίδα - «Βομβαρδισμός» από παραγγελίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα