Άγγελος Ποστέκογλου κατά οπαδών της Τότεναμ: Δεν τους καταλαβαίνω, που θέλουν να χάσουμε από τη Μάντσεστερ Σίτι

17:37 13/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η Άρσεναλ κοντράρεται με την Μάντσεστερ Σίτι, για τον τίτλο στην Premier League, η Τότεναμ υποδέχεται την Τρίτη (14.05 / 22:00) τους “πολίτες” και κάποιοι φίλοι των “σπερς” φαίνεται πως θέλουν την ήττα της ομάδας τους, προκειμένου να μην πάει ο τίτλος στους “κανονιέρηδες”. Ο Άγγελος Ποστέκογλου, όμως, είναι άλλης νοοτροπίας.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στέκεται… απέναντι σε μερίδα οπαδών της

Τότεναμ που ζητούν από την ομάδα τους να χάσει από τη Μάντσεστερ Σίτι (!) για να μην δουν την Άρσεναλ πρωταθλήτρια στην Premier League.

Έχοντας δώσει 37 παιχνίδια στη φετινή Premier League, η Άρσεναλ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (86 β.) και στο +1 από την Μάντσεστερ Σίτι, που όμως θα… ξεχρεώσει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, στο ματς στην έδρα της Τότεναμ. Και όλα αυτά, μια αγωνιστική πριν το φετινό φινάλε του πρωταθλήματος.

“Δεν το βλέπω έτσι. Καταλαβαίνω την αντιπαλότητα, ήμουν μέρος σε μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο ανάμεσα σε Σέλτικ και Ρέιντζερς. Αλλά δεν θα καταλάβω ποτέ όταν κάποιος θέλει να χάσει η ομάδα του. Τι θέλετε να κάνουμε αύριο; Δεν θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε; Δεν με απασχολεί το πώς θα αισθανθούν κάποιοι” τόνισε ο άγγελος Ποστέκογλου.

To άρθρο Άγγελος Ποστέκογλου κατά οπαδών της Τότεναμ: Δεν τους καταλαβαίνω, που θέλουν να χάσουμε από τη Μάντσεστερ Σίτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγγελος Ποστέκογλου, Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι,angelos postekoglou, totenam, mantsester siti