Αυτοκίνητο έσπασε τζαμαρία και κατέληξε μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης που εφημέρευε

14:49 27/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα έσπασε την τζαμαρία κτιρίου, με το ΙΧ να καταλήγει στα ενδότερα…

Το αυτοκίνητο κατέληξε μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο,

αφού πρώτα έσπασε την τζαμαρία του Γ’ κτιρίου. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανείς στο σημείο και έτσι δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Η οδηγός βγήκε σε κατάσταση σοκ από τα όσα έγιναν, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει αυτό που της συνέβη. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε μηχανικό πρόβλημα στο ΙΧ. Στην είσοδο όπως φαίνεται στη σχετική εικόνα, υπάρχει ράμπα, κάτι που σημαίνει πως το αυτοκίνητο ανέπτυξε σε εκείνο το σημείο μικρή ταχύτητα και προχώρησε ευθεία προς την τζαμαρία. Πολλοί εικάζουν πως κόλλησε το γκάζι και άλλοι πως έπαθαν βλάβη τα φρένα.

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου (27/4) στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όταν αυτοκίνητο έπεσε στην τζαμαρία κτιρίου των νοσοκομειακών εγκαταστάσεων. Από την σύγκρουση δεν υπήρξαν τραυματισμοί αλλά μόνο υλικές ζημιές.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως όλα έγιναν εξαιτίας μηχανικής βλάβης στο αυτοκίνητο της γυναίκας. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο thestival.gr πως πιθανότητα λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου, ενώ άλλες μαρτυρίες κάνουν λόγο πως «κόλλησε» το γκάζι του ΙΧ.

Το περιστατικό σημειώθηκε εντός της εισόδου του Γ’ κτηρίου του νοσοκομείου, το οποίο σήμερα εφημερεύει.

To άρθρο Αυτοκίνητο έσπασε τζαμαρία και κατέληξε μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης που εφημέρευε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα