ΑΕΚ: Τελειώνει και ο Σαβιέρ Ριμπαλτά από την Μαρσέιγ

22:22 11/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Οι άνθρωποι της Μαρσέιγ προσπαθούν να βάλουν την ομάδα σε μια… σειρά και να “προσπεράσουν” την κακή εκκίνηση που είχε στη σεζόν. Μετά την αντικατάσταση του Μαρθελίνο από τον Τζενάρο Γκατούζο, έρχεται και η αλλαγή στη θέση του τεχνικού διευθυντή για την αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

Χωρίς ακόμα να έχει επισημοποιηθεί κάτι, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος

της Μαρσέιγ, Σαβιέρ Ριμπάλτα αποχωρεί από τη θέση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της αντιπάλου της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, Πάμπλο Λονγκόρια προετοιμάζει την… επόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με το Foot Mercato, η αναζήτηση του έχει καταλήξει στον Μεχντί Μπενατιά! Ο Μαροκινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μαρσέιγ αλλά εντέλει ξεχώρισε σε Ουντινέζε, Ρόμα, Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2021, στα 34 του χρόνια.

Αυτή τη στιγμή λειτουργεί ως ατζέντης ποδοσφαιριστών και μάλιστα ένας από τους παίκτες του, ο Μαροκινός μέσος Αζεντίν Ουναχί μετακόμισε φέτος το καλοκαίρι στην Μαρσέιγ.

Medhi Benatia est le choix fort de Pablo Longoria pour la direction de l’OM.

De Gino Pozzo à Walter Sabatini, ils sont tous convaincus de la capacité de l’ancien roc du Maroc à s’imposer à Marseille. https://t.co/dFHLQ2hxpQ pic.twitter.com/SqknpDlodn

— Sébastien Denis (@sebnonda) October 11, 2023

To άρθρο ΑΕΚ: Τελειώνει και ο Σαβιέρ Ριμπαλτά από την Μαρσέιγ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Τελειώνει, Σαβιέρ Ριμπαλτά, Μαρσέιγ,aek, teleionei, savier ribalta, marseig