ΑΕΚ: Η απογοήτευση του Γιαννίκη και η συγγνώμη του Αραούχο για το αρνητικό ρεκόρ 36 ετών

20:07 30/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Αρνητικό ρεκόρ 36 ετών σχεδόν «έσπασε» η ΑΕΚ, καθώς μετά την ήττα από τον Βόλο στο ΟΑΚΑ για τη Superleague 1, υπ΄στη για πρώτη φορά τρεις σερί ήττες στην έδρα της μετά το 1986! Μεγάλη η απογοήτευση του Αργύρη Γιαννίκη, συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας ζήτησε ο Σέρχιο Αραούχο.

Πολύ πίσω πρέπει να γυρίσει κάποιος το χρόνο για να βρει σεζόν

που η ΑΕΚ έχασε τρία ματς στη σειρά στο σπίτι της. Συγκεκριμένα ήταν τη σεζόν 1986-97 όταν η Ένωση πραγματοποίησε κατά σειρά από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ.

Οι τρεις ήττες το 1986

2/11/1986 ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-1
6/12/1986 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-2
28/12/1986 ΑΕΚ-ΟΦΗ 0-1

Οι τρεις ήττες τη φετινή σεζόν

20/12/2021 ΑΕΚ-ΟΦΗ 1-2
16/01/2022 ΑΕΚ-Παναιτωλικός 1-2
30/01/2022 ΑΕΚ-Βόλος 1-2

Ο Σέρχιο Αραούχο, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας λέγοντας: «Δεν πήγε τίποτα καλά σήμερα. Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο γιατί τους απογοητεύσαμε, μακάρι να μας συγχωρέσουν» τόνισε και προσέθεσε, «Αυτό που κάναμε, φάνηκε να συμβιβαζόμαστε με το 1-1. Εγώ προσωπικά θέλω πάντα να κερδίζω, η ΑΕΚ πρέπει πάντα να κερδίζει, δεν πρέπει να συμβιβάζεται σε τίποτα. Δεν τα κάναμε σε όλα τα παιχνίδια, νομίζω ότι φταίμε εμείς. Δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε σε τίποτα»

O τεχνικός της Ένωσης Αργύρης Γιαννίκης από την πλευρά του είπε μιλώντας στην Cosmote Tv¨«Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο με ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι. Δεχτήκαμε το γκολ από μια στατική φάση, γυρίσαμε γρήγορα πίσω. Είχαμε τις φάσεις μας στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε καλό παιχνίδι, φάνηκε ότι παίκτες που γύρισαν από covid δεν είχαν τον ρυθμό που θα έπρεπε. Από μια ακόμα στατική φάση φάγαμε γκολ. Τρίτο ματς που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε εντός έδρας και είναι τεράστια απογοήτευση».

Για τη διαφορά εικόνας στα δύο ημίχρονα είπε: «Έλειπαν παίκτες σήμερα, τραυματίες και με κορωνοϊό, παίκτες έπαιξαν χωρίς ρυθμό Δεν το συζητάω αυτό τώρα. Η ΑΕΚ είχε παίκτες να παίξει ποδόσφαιρο σήμερα, αλλά δεν είχαμε καλό δεύτερο ημίχρονο».

Όσο για τις ευκαιρίες που σπαταλήθηκαν σχολίασε: «Πρέπει σε κρίσιμα σημεία να βάζεις τα γκολ, αλλά πάλι δεν δικαιολογείται να δέχεσαι δεύτερο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο».

To άρθρο ΑΕΚ: Η απογοήτευση του Γιαννίκη και η συγγνώμη του Αραούχο για το αρνητικό ρεκόρ 36 ετών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα