Survivor All Star: Οι Μπλε ψήφισαν, οι Κόκκινοι πήγαν «κουβά»

10:05 14/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας είχε ξανά κόκκινο χρώμα, με την ομάδα των Μαχητών στο Survivor All Star να αναγκάζεται, για δεύτερο συνεχόμενο συμβούλιο, να ψηφίσει για υποψηφίους αποχώρησης. Και αυτή τη φορά ήταν τρεις!

Παρά τα προβλήματα και την άσβεστη κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Ελευθερία Ελευθερίου, οι Διάσημοι κατάφεραν να φύγουν νικητές από τον δεύτερο αγώνα ασυλίας και να μην ψηφίσει κανέναν παίκτη

της για αποχώρηση από το Survivor All Star.

Αντίθετα, οι Μαχητές έπρεπε να βγάλουν δυο παίκτες. Αλλά λόγω… ισοψηφίας, έβγαλαν τρεις.

Τζο Μαριδάκη, Κωνσταντίνος Βασάλος και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είναι οι νέοι υποψήφιοι. 

Οι τρεις τους μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο συνθέτουν τη, μέχρι στιγμής, 4αδα των υποψηφίων για αποχώρηση από το Survivor All Star.

 

 

 

Πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος στο Survivor, αρκετοί ήταν αυτοί που δεν περίμεναν να ακούσουν συγκεκριμένα ονόματα, με τον Νίκο Μπάρτζη να λέει χαρακτηριστικά: «Έχω πέσει έξω στις προβλέψεις μου κι έχω πάει κουβά».

Ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε από την μεριά του: «Η αλήθεια είναι ότι είχα βγάλει τελείως εκτός τον Παναγιώτη γιατί έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά… Περίμενα την Τζο και βάσει των χθεσινών ψήφων περίμενα ότι θα είναι δεύτερος ο Κωνσταντίνος. Κι εγώ κουβάς».

 

Απόψε (14.03.2023) οι δυο ομάδες θα δώσουν τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, από τον οποίο και θα προκύψει το τελευταίος υποψήφιος.

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor All Star: Οι Μπλε ψήφισαν, οι Κόκκινοι πήγαν «κουβά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Μπλε, Κόκκινοι,Survivor All Star, ble, kokkinoi