Survivor 2024: «Παγωτό» η Πηλιάκη με το δώρο Χανταμπάκη, «λύγισε» η Αντωνά για Σοϊλέδη

07:00 15/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Οι Διάσημοι κέρδισαν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας στο φετινό Survivor και όταν δέχτηκαν τα μηνύματά τους, τα περίεργα και η συγκίνηση, δεν έλειψαν. «Κλείστε τον» φώναζε η Όλγα Πηλιάκη για τον Στέλιο Χανταμπάκη, έβαλε τα κλάματα η Μαρία Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη.

Η νίκη στο αγώνισμα επικοινωνίας έδωσε την ευκαιρία στους κόκκινους του Survivor να απολαύσουν μηνύματα από τους αγαπημένους τους.

Και κάποιοι, δώρα από τους συντρόφους τους. Όπως η Όλγα Πηλιάκη από τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Όταν ήρθε η σειρά της, η πρώην αθλήτρια έλαβε το δώρο από τον σύζυγό της: μια κόκκινη στολή νοσοκόμας…

«Χρόνια μας πολλά, μωρό μου! Σε βλέπω καθημερινά, σε καμαρώνω, σε θαυμάζω και σε απολαμβάνω από την οθόνη. Περιμένω πότε θα γυρίσεις να γιατρέψεις την καρδούλα μου, την τραυματισμένη. Σαν καλή νοσοκόμα που είσαι. Σ’ αγαπώ και μου λείπεις. Σ-τέλειος» ηχογράφησε, με λάγνα φωνή ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Και φυσικά, όλοι ξέσπασαν σε γέλια, με την Όλγα Πηλιάκη να φωνάζει «κλείστε τον». «Είσαι με τα καλά σου; Δεν μπορώ άλλο! Κλείστε τον» είπε, γελώντας και αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ, συνέχισε: «Νομίζω ότι κάτι έχουμε κάνει καλά σχεδόν 11 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι και έχουμε δυο υπέροχα παιδιά. Γενικότερα το χιούμορ είναι ένα μεγάλο κομμάτι στη σχέση μας. Είναι αυτό που διέκρινα σε σένα από την αρχή και με έκανε να σε ερωτευτώ παράφορα. Ελπίζω και εύχομαι στα επόμενα 10 χρόνια, με τα παιδάκια μας παρέα που περνάμε τέλεια. Σας αγαπώ, σας σκέφτομαι και ευχαριστώ και για το δώρο».

 

Πλάνταξε η Μαρία Αντωνά

Κι αν η «συνάντηση» της Όλγας Πηλιάκη με τον Στέλιο Χανταμπάκη ήταν γεμάτη χιούμορ, εκείνη της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη ήταν γεμάτη συγκίνηση και δάκρυα.

Το δώρο της παρουσιάτριας από τον σύντροφό της ήταν ένας λούτρινος Τουίτι, που μόλις τον είδε άρχισε να κλαίει.

«Μπορεί αυτό να είναι έτσι αστείο και γλυκό αλλά έχει πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα. Αυτό το είχα πάει σε ένα ταξίδι που είχα κάνει στο Βουκουρέστι, όταν έπαιζε ο Άρης ποδόσφαιρο εκεί και έχουμε όλη την οικογένεια. Δηλαδή έχουμε αυτό το μικρό και έχουμε και την μαμά.

Είναι η προσομοίωση του Άρη, άμα δείτε τα ματάκια του! Αυτά ήταν και είναι τα μωρά μας και αυτό είναι το πρώτο», είπε η Μαρία Αντωνά.

«Θέλω να ξέρεις πως με έχεις κάνει πάρα πολύ περήφανο με όσα έχεις καταφέρει μέσα στο παιχνίδι, έχεις ξεπεράσει πολλούς από τους φόβους τους οποίους είχες και ένα από τα σημαντικότερα πράγματα είναι ότι έχεις δείξει τις αξίες σου σαν άνθρωπος. Πραγματικά σε χαιρόμαστε όλοι για αυτό.

Μου λείπεις πολύ, όλα είναι υπέροχα εδώ, ο γατούλης μας είναι μια χαρά και κοιμόμαστε αγκαλίτσα πλέον στο κρεβάτι. Κράτα γερά, συνέχισε έτσι, σ’ αγαπώ πάρα πολύ και μου λείπεις» είπε στο μήνυμά του ο Άρης Σοϊλέδης.

Με δάκρυα στα μάτια, η Μαρία Αντωνά του είπε: «Αρούλη μου, σ’ αγαπώ πολύ! Το ξέρεις ότι είσαι ο λόγος που είμαι εδώ! Χαίρομαι πολύ που σε έχω κάνει περήφανο γιατί κάθε φορά, όποτε πάω σε ένα run, πάντα σκέφτομαι εσένα και αυτά που έχεις καταφέρει και εσύ οπότε είναι δύσκολο για μένα αυτό. Πραγματικά όμως χαίρομαι πολύ και να ξέρεις ότι σ’ αγαπάω πάρα πολύ».

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor 2024: «Παγωτό» η Πηλιάκη με το δώρο Χανταμπάκη, «λύγισε» η Αντωνά για Σοϊλέδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024, Παγωτό, Πηλιάκη, Χανταμπάκη, Αντωνά, Σοϊλέδη,Survivor 2024, pagoto, piliaki, chantabaki, antona, soiledi