Survivor 2024: Ο Σωτήρης Λαμάι αποχώρησε ύστερα από χιτσκοκικό φινάλε

02:02 1/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Γεμάτη σασπένς και συγκίνηση η μονομαχία για την παραμονή στο Survivor, με τους τρεις από τους 4 μονομάχους να μπαίνουν στη μεγάλη μάχη, τραυματισμένοι. ο Σωτήρης Λαμάι ήταν εκείνος που «υπέκυψε» και αποχαιρέτισε τον Άγιο Δομίνικο.

Η υπόθεση της παραμονής στο Survivor ήταν ανδρική υπόθεση, αφού Rob James Seymour,

Σωτήρης Λαμάι, Αλέξης Παππάς και Σταμάτης Ταλαδιανός ήταν οι τέσσερις μονομάχοι.

Εκτός από τον Αλέξη Παππά, οι τρεις παίκτες της Μπλε ομάδας αντιμετώπιζαν προβλήματα, ο Ρομπ ήταν άρρωστος, ο Σωτήρης Λαμάι πονούσε στο γόνατο και ο Σταμάτης Ταλαδιανός τραυματίστηκε στον αγώνα επάθλου.

Έναν αγώνα από τον οποίο, για άλλη μια φορά, δεν έλειψαν οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, με κορυφαία την κόντρα ανάμεσα στον Φάνη Μπολέτση και την Κατερίνα Δαλάκα.

 

 

Ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ ανακοίνωσε πριν από τον αγώνα ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί και η ομάδα του θα έπρεπε να το «πληρώσει» με πέναλτι.

Μοιραία, οι άνδρες των Μπλε θα έπρεπε να παίξουν περισσότερα run και σε ένα απ’ αυτά ο Σταμάτης Ταλαδιανός τραυματίστηκε σοβαρά, σοκάροντας τους πάντες!

 

 

Οι Μαχητές κέρδισαν τον αγώνα επάθλου και το πανηγύρισαν έξαλλα, με τους Σωτήρη Λαμάι και Σταμάτη Ταλαδιανό να σκέφτονται τη μονομαχία και τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ να δηλώνει πεπεισμένος ότι δεν επρόκειτο να φύγει από το Survivor.

 

Όταν το βράδυ έπεσε και η ώρα της μονομαχίας έφτασε, ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τους τέσσερις μονομάχους και ανακοίνωσε τα στατιστικά, με βάση τα οποία επιλέχθηκε ο τελικός στόχος και βγήκαν τα ματσαρίσματα.

Έχοντας τα καλύτερα στατιστικά από τους 4, από την έναρξη του Survivor, ο Αλέξης Παππάς ήταν εκείνος που θα αποφάσισε και τον τελικό στόχο της μονομαχίας.

Ο Αλέξης Παππάς δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Σωτήρη Λαμάι, ενώ ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ επικράτησε του Σταμάτη Ταλαδιανού. Έτσι, η τελική μονομαχία ήταν αυτή ανάμεσα στον Σωτήρη και τον Σταμάτη. Και ήταν ένα απόλυτο ντέρμπι.

 

 

Με το σκορ στο 3-3, το τελευταίο ματς θα έκρινε ποιος θα έμενε στο Survivor. Ο Σωτήρης Λαμάι, στον τελευταίο αγώνα, φάνηκε να μένει πίσω καθώς το πόδι του δεν τον βοηθούσε. Και έτσι, ηττήθηκε και ήταν εκείνος που αποχώρησε νωρίς από τον Άγιο Δομίνικο.

 

 

 

«Έχω μάθει στη ζωή μου πως, όταν ο Θεός σου λέει να σταματήσεις, πρέπει να σταματήσεις. Μέσα μου ένιωσα ότι το πόδι δεν με βοηθάει για να συνεχίσω παραπέρα στο Survivor.

Μου δόθηκε η δυνατότητα να κάνω ένα όνειρο ζωής, για κάποιους ίσως είναι αστείο, για μένα όμως αυτό είναι που έφτασα μέχρι εδώ. Μέσα σε δυο βδομάδες έζησα όσα θα μπορούσα να ζήσω σε έξι μήνες, εάν έμενα. Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα» δήλωσε, συγκινημένος, ο πρώην πια παίκτης του Survivor.

 

 

Ο Σωτήρης Λαμάι αποθεώθηκε από συμπαίκτες και αντιπάλους, ακόμη κι από τον Σάββα Γκέντσογλου, με τον οποίο είχαν αντιπαράθεση νωρίτερα αλλά με τον Αλέξη Παππά τον οποίο χαρακτήρισε πρότυπο.

 

 

Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor 2024: Ο Σωτήρης Λαμάι αποχώρησε ύστερα από χιτσκοκικό φινάλε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024, Σωτήρης Λαμάι,Survivor 2024, sotiris lamai