Survivor 2024: Άγριοι καυγάδες και υποψήφιες η Άιρα – Χρύσα

02:19 3/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Ένταση που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καυγάδες και μια διπλή ψηφοφορία που ανέδειξε τις δυο νέες υποψήφιες για τη μονομαχία παραμονής στο Survivor.

Οι εντάσεις ξεκίνησαν νωρίς, με τους Μπλε του Survivor να τσακώνονται μεταξύ τους πριν από τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, με αφορμή την ψήφιση του Σταμάτη Ταλαδιανού.

«Δεν

έγιναν συζητήσεις στο κομμάτι της ψηφοφορίας. Είμαι υποψήφιος, δεν το περίμενα είναι η αλήθεια και σίγουρα αυτό με έχει στεναχωρήσει αρκετά. Δεν μου είναι ευχάριστο, με ξενερώνει για να είμαι ειλικρινής, γιατί νιώθω σαν ανεπιθύμητος», ανέφερε ο Σταμάτης.

«Πιστεύω πως ό,τι και να πω, πάντα βρίσκω τοίχο. Δεν περιμένω να αποδεχθούν αυτό που λέω, προσπαθούν να μου αλλάξου γνώμη, να πιστέψω αυτό που λένε εκείνοι. Δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη μέρα, αν θα μπορούσαμε να τα βρούμε», συνέχισε ο παίκτης του Survivor.

«Ακούσαμε και χθες στο Συμβούλιο από τον Σταμάτη ότι δεν παίρνουμε θέση. Δεν θεωρώ ότι είμαι άβουλο ον, ούτε εγώ, ούτε ο Θοδωρής, ούτε ο Σάββας. Για να πω την άποψή μου πρέπει να αρχίζω να φωνάζω; Τη λέω με τον δικό μου τρόπο. Με λυπεί να με φωτογραφίζει ως ένα άβουλο ον», αντέδρασε ο Ντάνιελ Νούρκα.

«Κάθε φορά παίρνω θέση στα ζητήματα της ομάδας, προσπαθώ να δω με λογική ό,τι συμβαίνει. Αυτό που είπε για εμάς ο Σταμάτης δεν μου άρεσε καθόλου», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Θοδωρής.

  

  

Το θέμα έκλεισε εκεί και ο Γιώργος Λιανός έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει ο τρίτος αγώνας ασυλίας. Κι εκεί, ήρθε το δεύτερο επεισόδιο: Φάνης Μπολέτσης και Χριστόφορος Ταξίδης παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Ήταν μετά από ένα flag race, όταν ο Χριστόφος αποκάλεσε τον Φάνη «βλακάκο».

«Σε έχω προσβάλει ποτέ; Βλακάκο δεν θα τολμήσεις να με ξαναπείς ποτέ! Ό,τι κι αν έχει γίνει δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με αποκαλείς βλακάκο», είπε εξοργισμένος ο Φάνης Μπολέτσης, με τον παίκτη των Κόκκινων του να του απαντά: «Αφού είσαι βλακάκος. Βλακάκος είσαι» και τους υπόλοιπους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Γκρίνιαζε για τον πόντο και του λέω: “φιλάκια”. Και μου λέει: |”άκουσε να δεις, βλακάκο”. Δεν θα πέσω στην παγίδα του, δεν τον προκάλεσα καν, δεν του είπα τίποτα. Ίσα-ίσα ήμουν ήρεμος. Στην τελική δεν έχω να αποδείξω τίποτα στο Survivor, ούτε πνευματικά ούτε αγωνιστικά», τόνισε ο Φάνης Μπολέτσης στους συμπαίκτες του.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ασυλίας, τον οποίο κέρδισαν οι Μπλε, το θέμα συζητήθηκε εκ νέου από τις δύο ομάδες. Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους εμπλεκόμενους παίκτες να εξηγήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ τους.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δημιουργεί εντάσεις. Όλοι έχουμε έρθει εδώ με ένταση αλλά δεν νοείται να χαρακτηρίζεις ανθρώπους έτσι. Δεν θα άρεσε σε κανέναν», σημείωσε ο Φάνης Μπολέτσης.

«Για μένα είναι προσβλητικό να μου στέλνει φιλάκια ένας άντρας. Νομίζω ότι ήμουν και πολύ ευγενικός που τον είπα απλώς βλακάκο. Να σκεφτεί λίγο ο Φάνης τι έχει πει για τους άλλους. Δεν έχω να του ζητήσω συγνώμη για κάτι», είπε ο Χριστόφορος από την πλευρά του.

  

  

Ο τρίτος, μεγάλος, καυγάς ήρθε στο συμβούλιο με πρωταγωνιστές την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Τζέιμς Καφετζή (κυρίως) αλλά και τον Φάνη Μπολέτση. Και έφτασε στο σημείο να πετάξει το μικρόφωνό της εξοργισμένη και να φύγει από το Συμβούλιο. Αρνήθηκε μέχρι και να ψηφίσει, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά του Survivor.

  

  

Μετά την ήττα τους, οι Κόκκινοι έβγαλαν τρίτη υποψήφια την Άιρα Αντομαϊτίτε και αυτό αμέσως σήμανε ότι η μονομαχία θα ήταν γυναικεία υπόθεση (αφού η Ιωάννα Τζαβέλλα είναι η πρώτη υποψήφια). Και άρα, οι Μπλε έπρεπε να ψηφίσουν μια γυναίκα και να «καεί» η υποψηφιότητα του Σταμάτη Ταλαδιανού.

  

  

  

  

  

Η δεύτερη κάλπη των Μπλε έβγαλε υποψήφια η Χρύσα, η οποία θα αγωνιστεί για την παραμονή της στο Survivor για 5η φορά.

  

  

Μένει να δούμε στο αυριανό (03.04.2024) επεισόδιο ποια θα είναι η τέταρτη και τελευταία μονομάχος για την παραμονή στο Survivor.

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor 2024: Άγριοι καυγάδες και υποψήφιες η Άιρα – Χρύσα  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024, Άγριοι, Άιρα – Χρύσα,Survivor 2024, agrioi, aira – chrysa