Silia Kapsis: «Με ανάγκασαν να φύγω από τη ζωή της» απαντά ο πατέρας της

17:57 15/5/2024 - Πηγή: NewsIt

«Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών. Δεν με κάλεσε μετά τη Eurovision να με συγχαρεί», αποκάλυψε η 17χρονη Silia Kapsis, που εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό που έγινε στη Σουηδία. Ο ίδιος, όμως, υποστηρίζει ότι αναγκάστηκε να φύγει από τη ζωή της κόρης του.

Μετά τις δηλώσεις της νεαρής τραγουδίστριας, ο πατέρας της, Γιώργος Καψής, μίλησε στο κανάλι ΣΙΓΜΑ της Κύπρου

και ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν επιλογή του να φύγει από τη ζωή της κόρης του. Η Silia Kapsis εντυπωσίασε με τη φωνή της στη Eurovision και πήρε τη 15η θέση για την Κύπρο.

«Δεν κατάφερα να κοιμηθώ από την στεναχώρια μου, αναγκάστηκα να φύγω από τη ζωή της Silias, με ανάγκασαν να φύγω από τη ζωή της, για διάφορους λόγους χωρίς τη δική μου επιλογή, δυστυχώς. Έχω να την δω 11 χρόνια.

Χαίρομαι και είμαι υπερήφανος για εκεί που έφτασε. Η Βασιλική είναι γεννημένη για αυτό που της αρέσει να κάνει. Την είδα στην Eurovision, την ψήφισα και στον ημιτελικό και στον τελικό, και εγώ και η σύντροφός μου, και όλοι συμπαρασταθήκαμε όπως μπορούσαμε.

Δεν είχα το τηλέφωνό της, για το καλό της Βασιλικής έμεινα πίσω για να έχει μια ήρεμη ζωή, δεν προσπάθησα να εκμεταλλευτώ τη δημοσιότητα όταν πήγε στην Eurovision, αν την έπαιρνα τηλέφωνο πριν την Eurovision, δεν ήθελα να την συγχίσω.

Δεν είχα πρόθεση να βγω, αλλά με αυτά που ειπώθηκαν, θεώρησα σωστό να βγω και να μιλήσω, γιατί θα φαινόμουν, δειλός.

Δεν πιστεύω η Silia να ξέρει πως έχει άλλα τρία αδέρφια από την άλλη μου γυναίκα. Θέλω να ξέρει η Silia ότι ο πατέρας της είναι πάντα εκεί, την αγαπάω και θα την αγαπάω, της εύχομαι το καλύτερο, όλο το μέλλον της ανήκει, και τέλος του χρόνου που κλείνει τα 18, ίσως ανοίξει ένα παράθυρο επαφής και όσα χρόνια χάσαμε να τα επανορθώσουμε.

  

Γι’ αυτό βγήκα να μιλήσω, για να μην δοθεί λανθασμένη εντύπωση, ότι ο πατέρας της Silias, είναι αδιάφορος. Ένα παιδί παίρνει και από τους δυο, Τηρώ όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις μου για τις ανάγκες της Βασιλικής», είπε ο πατέρας της νεαρής τραγουδίστριας.

To άρθρο Silia Kapsis: «Με ανάγκασαν να φύγω από τη ζωή της» απαντά ο πατέρας της  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Silia Kapsis,