Rise: Στις 21 και 22 Οκτωβρίου το διήμερο workshop των theSPEAKERS στην Άτρακτο

17:33 15/10/2023 - Πηγή: NewsIt

“Αυτό που είσαι, απέχει ελάχιστα από αυτό που μπορείς να γίνεις, εάν κινηθείς διαφορετικά!”. Με αυτό το moto οι theSPEAKERS διοργανώνουν φέτος στον πολυχώρο Άτρακτο, το RISE 2023, ένα διήμερο workshop (21 &22/10), κατά τη διάρκεια του οποίου στοχεύουν βοηθήσουν τους παρευρισκομένους να εξελίξουν και να αναπτύξουν την ικανότητα να επικοινωνούν και εκφράζουν όλα όσα νιώθουν σε κάθε περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια του RISE

2023 οι παρευρισκόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν workshops πάνω σε τρεις βασικούς πυλώνες: Επικοινωνία (Λεκτική & Μη Λεκτική) – Συναισθηματική Νοημοσύνη (Ψυχόδραμα, Johari Window)- Ευ ζην (Yoga & Meditation)

Κατά τη διάρκεια του διήμερου RISE θα:

• μάθουν τις βασικές δομές της δημόσιας ομιλίας

• φτιάξουν μέσα σε 30’ οποιαδήποτε ομιλία

• επικοινωνήσουν με επίδραση και ψυχραιμία κάτω από οποιαδήποτε περίσταση

• συνδεθούν πραγματικά και σε βάθος με τον εαυτό τους

• πάρουν τα εργαλεία που χρειάζονται για να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους

• μάθουν πώς να μετατρέπουν το τραύμα και τις δύσκολες συνθήκες σε ώθηση και παρακίνηση

Οι ομιλητές

Στο Rise θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και θα αναπτύξουν θέματα που ενδιαφέρουν οι κ.κ. Απόστολος Κουμαρίνος, Ιδρυτής των theSPEAKERS, Public Speaking Champion, Νίκος Γιαννακόπουλος, Principal Public Speaking Coach των theSPEAKERS & Συγγραφέας του best seller “Οι Τρεις Αποτυχίες”, Ασημίνα Χιώνη, Δρ. Κλινικής Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπεύτρια –Ψυχοδραματίστρια– Ομαδική Θεραπεύτρια κατά το μοντέλο Ίρβιν Γιάλομ, Στέλλα Σαμαρτζή, Corporate Wellness Expert &Yoga instructor, Iωάννης Παλαιολόγος, Διεθνής πρωταθλητής πολεμικών τεχνών και Προπονητής. Guest ομιλητής o Μάριος Γιαννάκου, αθλητής υπεραποστάσεων και εξερευνητής Columbia που ανέβηκε στο Everest τον Μάιο του 2023. Παρουσιάστρια του RISE 2023 θα είναι η δημοσιογράφος και podcast host Λιλή Πυράκη. Η διάρκεια

Το RISE 2023 θα διεξαχθεί Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, από τις 11:00 έως τις 19:30, στoν πολυχώρο Άτρακτο στην Ακαδημία Πλάτωνος.

To άρθρο Rise: Στις 21 και 22 Οκτωβρίου το διήμερο workshop των theSPEAKERS στην Άτρακτο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα