Pain Hustlers: Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας του Netflix με την Emily Blunt και τον Chris Evans

13:19 11/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία, το Pain Hustlers έρχεται στο Netflix στις 27 Οκτωβρίου. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 20 του μήνα σε επιλεγμένους κινηματογράφους.

Στο Pain Hustlers πρωταγωνιστούν η Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt) και ο Κρις Έβανς (Chris Evans). Το σενάριο της νέας ταινίας του Netflix υπογράφει ο Γουέλς Τάουερ (Wells Tower) βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Έβαν Χιουζ (Evan

Hughes) που κυκλοφόρησε το 2022.

«Με το όνειρο να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή για την ίδια και τη κόρη της, η Λίζα Ντρέικ (Έμιλι Μπλαντ) δέχεται τη δουλειά που της προτείνει ο Πιτ Μπρένερ (Κρις Έβανς) σε μια αποτυχημένη φαρμακευτική start-up.

Η γοητεία, η όρεξη και το θάρρος οδηγούν τη Λίζα σε μια πολυτελή ζωή και την εταιρεία στο κέντρο μιας εγκληματικής συνωμοσίας με φρικτές συνέπειες.

Αντιμέτωπη με το ανισόρροπο αφεντικό της που τον υποδύεται ο Άντι Γκαρσία (Andy Garcia), την επιδεινούμενη ιατρική κατάσταση της κόρης της (Κλόι Κόλμαν) και τη συνειδητοποίηση της καταστροφής που προκαλεί η εταιρεία η Λίζα αναγκάζεται να εξετάσει τις επιλογές της καριέρας της και τις συνέπειες των πράξεων της», αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον βραβευμένο με BAFTA Ντέιβιντ Γέιτς (David Yates), σε παραγωγή μεταξύ άλλων του Λόρενς Γκρέι (Λόρενς Γκρέυ).

Το καστ συμπληρώνουν οι Κάθριν Ο’ Χάρα (Atherine O’Hara), Τζέι Ντουπλάς (Jay Duplass), Όμπρεϊ Ντόλαρ (Aubrey Dollar), Μπράιαν ντ”Αρσι Τζέιμς (Brian D’Arcy James) και Αμίτ Σαχ (Amit Shah).

To άρθρο Pain Hustlers: Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας του Netflix με την Emily Blunt και τον Chris Evans δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Pain Hustlers, Δείτε, Netflix, Emily Blunt, Chris Evans,Pain Hustlers, deite, Netflix, Emily Blunt, Chris Evans