MasterChef 2024: Η λευκή ποδιά έμεινε τελικά στα χέρια των κριτών

07:01 16/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο μεγαλύτερος μαγειρικός τηλεοπτικός διαγωνισμός, το Masterchef, συνώνυμο της επιτυχίας, ο απόλυτος κυρίαρχος στο είδος του, επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από το Star.

Τίποτα δεν είναι το ίδιο, καθώς οι τρεις κορυφαίοι chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, παίρνουν θέση και η υπέροχα συναρπαστική περιπέτεια του MasterChef 2024 ξεκινά!

Οι τρεις chef της καρδιάς μας, αναζητούν μάγειρες

τολμηρούς, δημιουργικούς, με πρωτότυπες ιδέες, μαγειρική ενέργεια, ακραίες γαστρονομικές προσεγγίσεις, που θα παρουσιάσουν πιάτα με φαντασία, έμπνευση, ποιότητα, νοστιμιά!

Ανάμεσά τους θα είναι ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef!

Το πρώτο επεισόδιο του Masterchef… έκρυβε σκληρές μαγειρικές μονομαχίες, με έπαθλο, σε αυτή τη φάση, την λευκή ποδιά!

Ο Περικλής με τον Κώστα διαγωνίστηκαν, έχοντας το ίδιο βασικό υλικό, που δεν είναι άλλο από το λαβράκι.

Με κίνδυνο ο Σωτήρης Κοντιζάς να βρει κόκκαλο στο ψάρι τους, οι δύο υποψήφιοι Mastervhefs παρουσίασαν τα πιάτα τους στους κριτές.

Ο νεαρός Περικλής δεν πέτυχε σωστή υφή στον πουρέ, ενώ έκανε το μοιραίο λάθος να αφήσει κόκκαλο στο λαβράκι του, το οποί, εννοείται, πως εντόπισε ο chef Σωτήρης Κοντιζάς.

Αν δεν είχε αυτή την αστοχία, θα περνούσε στην επόμενη φάση, καθώς η προσπάθειά του ήταν καλύτερη από του αντιπάλου του. Αντ’ αυτού οι τρεις κριτές έκριναν πως κανένας από τους δύο δεν ήταν άξιος να φορέσει τη λευκή ποδιά.

To άρθρο MasterChef 2024: Η λευκή ποδιά έμεινε τελικά στα χέρια των κριτών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα