Level up: το καινοτόμο πρόγραμμα επιβράβευσης του efood με τη Mastercard για 3η συνεχόμενη χρονιά μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας

14:31 3/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Πως θα σας φαινόταν και τα αγαπημένα σας φαγητά να παραγγέλνετε και να κερδίζετε; Τέλειο ε; 

efood και Mastercard το έκαναν πραγματικότητα, σε ακόμη μια απόδειξη πως πρόκειται για δυο εταιρίες που έχουν την καινοτομία στο… αίμα τους. 

Οι δυο εταιρίες ένωσαν τις δυνάμεις τους για προσφέρουν ακόμη περισσότερα στο καταναλωτικό κοινό. Και δημιούργησαν το πρόγραμμα Level Up with Mastercard, το οποίο «έτρεξαν» και φέτος το φθινόπωρο.

Γιατί όπως “ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει”, έτσι κι ένα πρόγραμμα που προσφέρει, επίσης δεν αλλάζει! 

Τι είναι λοιπόν το Level Up with Mastercard; Το πρόγραμμα όπου εσείς παραγγέλνετε, πληρώνετε με χρεωστική ή πιστωτική Mastercard, κερδίζετε δώρα και ταυτόχρονα προσφέρετε. Win win, ξεκάθαρα!

Το Level Up with Mastercard πραγματοποιήθηκε και φέτος από την 1η  Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου. Στο διάστημα αυτό, οι χρήστες του efood που έκαναν τις αγορές τους με κάρτες της Mastercard, όχι μόνο συμμετείχαν σε διαγωνισμούς με έπαθλο ασυναγώνιστα δώρα (όπως κουπόνια φαγητού και πολλά άλλα) αλλά συγχρόνως προσέφεραν στο Πρόγραμμα Σίτισης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, δωρίζοντας γεύματα, με κάθε συναλλαγή!

Οι χρήστες της No1 πλατφόρμας delivery στην Ελλάδα που συμμετείχαν στο Level Up with Mastercard είχαν τη δυνατότητα να συλλέξουν πόντους, να κάνουν “level up” και να διεκδικήσουν, στην κλήρωση που έγινε τον Δεκέμβριο, μία σειρά από μεγάλα δώρα και κουπόνια δωρεάν φαγητού.

Στην ενέργεια των δυο εταιριών, που επενδύουν σταθερά τα τελευταία χρόνια στον παράγοντα καινοτομία αλλά και στην ενίσχυση των σχέσεων με τους πελάτες τους, συμμετείχαν περισσότεροι από 200.000 χρήστες.

Που σημαίνει ότι εκδόθηκαν πάνω από 115.000 κουπόνια φαγητού και δωρίστηκαν 1.250.000 σχολικά γεύματα μέσα από το πρόγραμμα World Food Programme από τη Mastercard.

Αυτό θα πει να ανεβαίνεις επίπεδο…

To άρθρο Level up: το καινοτόμο πρόγραμμα επιβράβευσης του efood με τη Mastercard για 3η συνεχόμενη χρονιά μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Level,Mastercard