Eurovision 2024: Φαντασμαγορικός τελικός με Charlotte Pirelli, Carola και Conchita πάνω στη σκηνή

12:32 10/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Έναν τελικό γεμάτο εκπλήξεις θα απολαύσουν αύριο (11.05.2024) οι φανς της Eurovision, οι οποίοι θα απολαύσουν σε απευθείας μετάδοσης τις εμφανίσεις των Charlotte Pirelli, Carola και Conchita.

Φέτος συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από το «Waterloo» και την πρώτη νίκη της Σουηδίας στον διαγωνισμό με τους ανεπανάληπτους ABBA. Προς τιμήν της επετείου, στη σκηνή του Μάλμε θα εμφανιστούν το βράδυ του Σαββάτου,

στον μεγάλο τελικό, 3 παλαιότερες φιναλίστ, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα του θεσμού στο Instagram. Ο λόγος για την Carola, την Charlotte Pirelli, και την Conchita Wurst. 

Η Σουηδή Charlotte Pirelli, που κέρδισε το 1999 και εμφανίστηκε και στον Β’ Ημιτελικό πλάι στην Έλενα Παπαρίζου και την Sertab Erener. Δεύτερη που θα κάνει σόου on stage είναι η επίσης Σουηδή νικήτρια Carola που κέρδισε το 1991, ενώ τρίτη είναι η Conchita Wurst η οποία γιορτάζει 10 χρόνια ακριβώς από την δική της νίκη το 2014.

Σήμερα ανακοινώθηκε η συμμετοχή τους στον τελικό με την Eurovision να γράφει στο post: «50 χρόνια μετά από το Waterloo, η Σουηδία γιορτάζει την πρώτη της νίκη στη Eurovision με τρεις νικητές του Διαγωνισμού να επιστρέφουν στον Μεγάλο Τελικό το Σάββατο».

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Το 1991, η Σουηδή τραγουδίστρια Καρόλα κατέκτησε την πρώτη θέση χαρίζοντας στην Σουηδία την τρίτη της νίκη μετά τους ABBA το 1974 και τους Herreys το 1984.

Τέταρτη νίκη για την χώρα σημειώθηκε το 1999 με την Σάρλοτ Πιρέλι.

Τέλος, η Κοντσίτα Βουρστ, δημιούργησε σάλο το 2014 όταν κέρδισε ως η πρώτη drag queen που κέρδισε στον διαγωνισμό.

Φέτος στον διαγωνισμό, πρόκειται συνολικά να εμφανιστούν 4 από τους 6 νικητές της Σουηδίας, με τους ABBA να απουσιάζουν, πληροφορίες για εμφάνιση του Måns Zelmerlöw να μην υπάρχουν ακόμη, ενώ η 2 φορές νικήτρια Loreen αναμένεται να ανέβει στην σκηνή, ούσα και η περσινή πρώτη φιναλίστ.

To άρθρο Eurovision 2024: Φαντασμαγορικός τελικός με Charlotte Pirelli, Carola και Conchita πάνω στη σκηνή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα