Ertflix: Το Μυστικό της Ασημένιας Λίμνης και άλλες 5 ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

20:02 4/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Όρεξη να έχετε και θα χορτάσετε ταινίες και όλες τις επόμενες μέρες στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, το ERTFLIX.

Σημαντικές ταινίες και σειρές με χολιγουντιανούς σταρ, για όλα τα γούστα, είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή…

Mπείτε στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX τώρα και χειροκροτήστε μια παρέλαση χολιγουντιανών αστέρων. Σημαντικές ταινίες και πρωτότυπες σειρές για όλα τα γούστα που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην τηλεόραση είναι άμεσα διαθέσιμα

με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το Μυστικό της Ασημένιας Λίμνης

Ο Σαμ είναι ένας απογοητευμένος 33χρονος που βρίσκει μια μυστηριώδη γυναίκα, την Σάρα, να «πλατσουρίζει» στην κοινόχρηστη πισίνα του συγκροτήματος που κατοικεί.

Όταν αυτή εξαφανίζεται, ο Σαμ ξεκινάει μία σουρεαλιστική αναζήτηση στο Los Angeles για να ανακαλύψει το μυστικό που κρύβεται πίσω από την εξαφάνισή της.

Ξαφνικά, βρίσκεται χαμένος στα πιο ζοφερά και μυστηριώδη βάθη της παρανομίας του Los Angeles.

Πρωταγωνιστούν: Andrew Garfield, Riley Keough, Topher Grace.
Σκηνοθεσία: David Robert Mitchell.

Τσάρλι

Ο Τσάπλιν είναι η ιστορία της ζωής και της καλλιτεχνικής περιπέτειας ενός λαμπρού, αινιγματικού ανθρώπου, μισητού από κάποιους αλλά αγαπητού από τους περισσότερους, του οποίου η ζωή συμπίπτει με την ιστορία του κινηματογράφου και τα μεγάλα γεγονότα του αιώνα μας. Ο Τσάπλιν ξεκίνησε να παίζει στη σκηνή σε ηλικία πέντε ετών αντικαθιστώντας τη μητέρα του που έπαθε ξαφνική κρίση θεατρικού φόβου.

Συνοδευόμενος από τον αδελφό του, επίσης καλλιτέχνη του μιούζικ χολ, έπαιξε στην Αγγλία και την Αμερική μέχρι που ανακάλυψε τον κινηματογράφο το 1914. Παντρεύτηκε τέσσερις φορές και έγινε πατέρας 11 παιδιών. Ο Τσάπλιν έζησε στην Αμερική για 40 χρόνια μέχρι που εξορίστηκε το 1952. Είκοσι χρόνια αργότερα επέστρεψε θριαμβευτικά για να λάβει μια από τις πιο περιζήτητες ανταμοιβές στο Χόλιγουντ: ένα ειδικό Όσκαρ για όλη του την καριέρα. Πέθανε ανήμερα των Χριστουγέννων.

Πρωταγωνιστούν: Robert Downey Jr, Geraldine Chaplin, Paul Rhys, Anthony Hopkins, Kevin Kline, Milla Jovovich.
Σκηνοθεσία: Richard Attenborough.

Μάγιερλινγκ

Η πραγματική ιστορία του τραγικού έρωτα, ανάμεσα στον Αρχιδούκα Ροδόλφο των Αψβούργων, γιου του Αυτοκράτορα της Αυστρίας Φραγκίσκου- Ιωσήφ και την Αυτοκράτειρας Ελισάβετ (Σίσσυ), και της Μαρίας Βετσέρα. Μία από τις πιο ρομαντικές ιστορίες του 19ου αιώνα, με τραγική κατάληξη τη διπλή αυτοκτονία των δύο εραστών στο αυτοκρατορικό κυνηγετικό περίπτερο του Μάγιερλινγκ τον Αύγουστο του 1889.

Ριμέικ της κλασικής γαλλικής ταινίας του 1936 για την καταραμένη αγάπη ανάμεσα στον διάδοχο του θρόνου της Αυστρίας και τη νεαρή ερωμένη του, Μαρία Βετσέρα. Ο πρίγκιπας διαφωνεί με τον πατέρα του για το μέλλον της χώρας και υποφέρει από την κατάρρευση του γάμου του. Με τον πόλεμο να απειλεί να ξεσπάσει, εκείνος και η ερωμένη του φεύγουν στο πανδοχείο της οικογένειας.

Πρωταγωνιστούν: Ομάρ Σαρίφ, Κατρίν Ντενέβ, Τζέιμς Μέισον, Άβα Γκάρντνερ.
Σκηνοθεσία: Terence Young.

O Χιονάνθρωπος

Ένας χιονάνθρωπος που ζωντανεύει και ψάχνει τον δρόμο για το σπίτι του. Παραμονή Χριστουγέννων και το χιόνι πέφτει πυκνό. Ο Τζέιμς ξυπνά και αρχίζει να παίζει, φτιάχνοντας έναν χιονάνθρωπο, ο οποίος τα μεσάνυχτα ζωντανεύει. Ο Τζέιμς είναι ενθουσιασμένος. Οι δυο τους παίζουν και κάνουν βόλτα στο δάσος, μέχρι που ο Χιονάνθρωπος βλέπει σε μια φωτογραφία ένα τοπίο από τον Αρκτικό Κύκλο. Πρέπει οπωσδήποτε να πάει εκεί. Παίρνει τον Τζέιμς από το χέρι και πετούν μέχρι να συναντήσουν το Βόρειο Σέλας και να προσγειωθούν στη γη του Άγιου Βασίλη.

LBJ: Η Αληθινή Ιστορία του Προέδρου Τζόνσον

H ταινία επικεντρώνεται στις πολιτικές αναταραχές που ακολούθησαν την ανάληψη εξουσίας από τον Αντιπρόεδρο Λίντον Τζόνσον κατόπιν της δολοφονίας του Προέδρου Τζον Φ. Κένεντι το Νοέμβριο του 1963.

Δεχόμενος έντονες αντιδράσεις από όλες τις πλευρές, ειδικά από παράγοντες μέσα από την ίδια του την παράταξη, ο Λίντον Τζόνσον θα δώσει τη μάχη του, προκειμένου να θεραπεύσει τις πληγές του έθνους και να επισφραγίσει την προεδρία του με την προώθηση της ψήφισης του Νόμου περί Πολιτικών Δικαιωμάτων που είχε συνταχθεί στη διάρκεια της θητείας του Προέδρου Κένεντι.

Μια συγκλονιστική ταινία, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και χαρακτήρες που έγραψαν ιστορία, με εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους καταξιωμένους πρωταγωνιστές της με προεξάρχοντα τον μοναδικό Γούντι Χάρελσον – αγνώριστος εδώ κατόπιν της απίστευτης μεταμόρφωσής του για να υποδυθεί τον Πρόεδρο Τζόνσον.

Πρωταγωνιστούν: Woody Harrelson, Richard Jenkins, Bill Pullman, Jennifer Jason Leigh.
Σκηνοθεσία: Rob Reiner.

Λίνο, το Γατοξόρκι

Ο Λίνο είναι ένας διασκεδαστής σε παιδικά πάρτι που δεν αντέχει άλλο τη ρουτίνα του κυρίως όμως, το γάτο-κοστούμι του.

Αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από έναν όχι και τόσο ταλαντούχο μάγο που τον μεταμορφώνει σε αυτό που μισεί περισσότερο: το κοστούμι του.

Δείτε εδώ όλες τις διαθέσιμες ταινίες του ERTFLIX.

To άρθρο Ertflix: Το Μυστικό της Ασημένιας Λίμνης και άλλες 5 ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ertflix, Μυστικό, Ασημένιας Λίμνης,Ertflix, mystiko, asimenias limnis