Beetlejuice 2: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας sequel του Tim Burton

14:20 22/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Tim Burton πρόκειται να βγάλει τη συνέχεια της θρυλική του ταινίας «Beetlejuice». Το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου φιλμ κυκλοφόρησε χτες (21.03.2024) από τη Warner Bros. Pictures

Τον γύρο του ίντερνετ κάνει το νέο τρέιλερ του «Beetlejuice 2» με χιλιάδες φαν του Tim Burton

να δηλώνουν ενθουσιασμένοι για τη νέα δουλειά του σκηνοθέτη.

Ο «Σκαθαροζούμης» επιστρέφει μετά από 36 ολόκληρα χρόνια με τον Michael Keaton να τον ενσαρκώνει ξανά!

Μαζί του είναι η Winona Ryder και η Catherine O’Hara που πρωταγωνιστούσαν στην ομώνυμη ταινία του 1988. Ενώ, η νέα προσθήκη στην ταινία sequel είναι η Jenna Ortega η «μούσα» του Tim Burton

H Jenna Ortega πρωταγωνίστησε στην γκόθικ σειρά του Netflix «Wednesday», την οποία σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Burton το 2022.

Μέσα από την επίσημη σύνοψη του Beetlejuice 2 έγιναν γνωστές και οι λεπτομέρειες της πλοκής: «Μετά από μια απροσδόκητη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Deetz επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Winter River. Στοιχειωμένη ακόμα από τον Σκαθαροζούμη, η ζωή της Λίντια ανατρέπεται όταν η επαναστάτρια έφηβη κόρη της, η Άστριντ, ανακαλύπτει το μυστηριώδες μοντέλο της πόλης στη σοφίτα και ανοίγει κατά λάθος την πύλη για τη μεταθανάτια ζωή. Με τα προβλήματα να φουντώνουν και στα δύο βασίλεια, είναι θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να πει τρεις φορές το όνομα του Σκαθαροζούμη και ο άτακτος δαίμονας να επιστρέψει για να εξαπολύσει το δικό του χάος».

Η ταινία δεν περιλαμβάνει CGI και πώς η πλειοψηφία των εφέ έγινε με πρακτικό τρόπο, όπως στην πρώτη ταινία, με τον Τιμ Μπάρτον να δηλώνει: «Έπρεπε να επιστρέψει στα βασικά, να έχει μια χειροποίητη ποιότητα. Αυτό είναι που μου έδινε ενέργεια και να λατρεύω να κάνω ταινίες γενικότερα».

Επίσης το υπέρλαμπρο cast του Beetlejuice Beetlejuice συμπληρώνουν οι Monica Bellucci, Willem Dafoe και Justin Theroux. Το σενάριο υπογράφουν οι Alfred Gough και Miles Milar, οι οποίοι δούλεψαν μαζί με τον Burton στη σειρά Wednesday. Όσον αφορά στο soundtrack, για άλλη μια φορά θα το γράφει ο Danny Elfman.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tim Burton (@timburton)

Το «Beetlejuice Beetlejuice» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου 2024. 

 

To άρθρο Beetlejuice 2: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας sequel του Tim Burton δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Beetlejuice 2, Κυκλοφόρησε, Tim Burton,Beetlejuice 2, kykloforise, Tim Burton