5+1 τηλεοπτικά θρίλερ για ατελείωτο binge-watching στην COSMOTE TV

19:05 23/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Είστε λάτρεις του binge-watching και του cocooning; Δεν βλέπετε την ώρα να έρθει το Σαββατοκύριακο για να φτιάξετε μια κούπα ζεστή, πηχτή σοκολάτα και να απολαύσετε τις αγαπημένες σας σειρές;

Αν η απάντηση είναι ναι, τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο, για να βρείτε 5+1 τηλεοπτικά θρίλερ, που είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στην COSMOTE TV (στον δωρεάν on demand κατάλογο COSMOTE TV PLUS)

και προμηνύουν συναρπαστικούς τηλεοπτικούς μαραθώνιους στον καναπέ σας.

Θέλετε να μάθετε τι σας περιμένει; Πάμε!

Dexter: Το… νέο αίμα από τα παλιά

Πόσοι δεν τον απολαύσατε στο Μαϊάμι, να ιδρώνει και να ξεϊδρώνει, αναζητώντας τον καλύτερο τόπο για να ξεφορτωθεί τους κακούς που… έβγαζε από τη μέση; Πόσοι δεν τον αγαπήσατε για τον κώδικα τιμής που ακολουθούσε; Ο αγαπημένος serial killer Ντέξτερ (Μάικλ Σι Χολ) επιστρέφει για… νέο αίμα!

Στο Dexter: New Blood, ο Ντέξτερ Μόργκαν ζει μια ήρεμη (έως… βαρετή) ζωή για τα δεδομένα του. Έχει περάσει πολύς καιρός από την «εξαφάνισή του». Και ενώ όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά, μια σειρά ύποπτων γεγονότων γίνεται η αιτία για να «ξυπνήσει» η λαχτάρα του για αίμα…

Yellowjackets

Μια επική ιστορία επιβίωσης, που ίσως σε κάποιους να θυμίσει το «Θαύμα των Άνδεων». Κι αυτό γιατί η σειρά πραγματεύεται την περιπέτεια επιζώντων μιας αεροπορικής τραγωδίας.

Όλα αρχίζουν όταν ένα ταξίδι ρουτίνας μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης. Ένα αεροπλάνο πέφτει και μια ποδοσφαιρική ομάδα ταλαντούχων μαθητριών λυκείου βρίσκεται αποκλεισμένη στην άγρια φύση. Μακριά από κάθε ένδειξη πολιτισμού, τα κορίτσια καλούνται να παλέψουν για τη ζωή τους.

Η σειρά δε περιγράφει μόνο την ιστορία επιβίωσης των κοριτσιών που καταφέρουν να βγουν ζωντανές από το αεροπλάνο, αλλά και τις ζωές τους 25 χρόνια μετά, όταν βασανίζονται ακόμη από το παρελθόν και συνειδητοποιούν ότι ο εφιάλτης δεν έχει τελειώσει.

Des

Ο Ντέιβιντ Τέναντ (Doctor Who) δίνει (ίσως) την ερμηνεία της ζωής του στη σειρά Des, η οποία του χάρισε ένα International Emmy. Ένα θρίλερ βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, για έναν σκληρό και κυνικό serial killer, που ήθελε να συλληφθεί, αλλά να ομολογήσει με τους δικούς του όρους. Όλα γίνονται στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’80 και ενώ φαίνεται πως ίσως ο δράστης συλλαμβάνεται τυχαία, μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα. Κατά την ανάκριση, ο Ντένις Νίλσεν ομολογεί πως μέσα σε πέντε χρόνια, έχει σκοτώσει τουλάχιστον 15 άνδρες. Είναι όμως μόνο αυτά τα εγκλήματά του; Και που είναι οι αποδείξεις; Που έχει θάψει τα πτώματα των θυμάτων του;

Ρεσιτάλ ερμηνείας τόσο από τον Ντέιβιντ Τέναντ, όσο και από τον Τζέισον Γουάτκινς, στο ρόλο του συγγραφέα Μπράιαν Μάστερς, που έγραψε τη βιογραφία του Νίλσεν (“Killing for Company”), δίνοντας μια άλλη οπτική γωνία για την υπόθεση και τον ίδιο τον δολοφόνο.

Ragdoll

Ακόμη ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ, που ξετυλίγει την ιστορία ενός μανιακού δολοφόνου, που προκαλεί την αστυνομία. Όλα αρχίζουν, όταν ο άρτι αφιχθείς στο Λονδίνο, ντετέκτιβ Νέιθαν Ρόουζ καλείται να εξιχνιάσει μια σοκαριστική δολοφονία έξι ανθρώπων, των οποίων τα σώματα έχουν τεμαχιστεί και ραφτεί σε ένα γκροτέσκο σχήμα, με το παρατσούκλι “The Ragdoll”. Με τις έρευνες να μην οδηγούν πουθενά, και τον Ragdoll Killer να χλευάζει την αστυνομία στέλνοντας την λίστα με τα επόμενα θύματά του, και το όνομα του ντετέκτιβ Ρόουζ ανάμεσά τους, οι αστυνομικοί έρχονται αντιμέτωποι τόσο με τους συναδέλφους τους, όσο και με τη δημόσια αμφισβήτηση.

Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές και Έτερος Εγώ: Κάθαρσις

Αν δεν έχετε δει μία από τις καλύτερες ελληνικές σειρές των τελευταίων χρόνων, τότε είναι η στιγμή να διορθώσετε το… λάθος σας. Ο λόγος για την τηλεοπτική ανθολογία του «Έτερος Εγώ», «Έτερος Εγώ:Χαμένες Ψυχές» και «Έτερος Εγώ: Κάθαρσις», σε παραγωγή της COSMOTE TV.

Η πρώτη σεζόν του «Έτερος Εγώ», οι «Χαμένες Ψυχές», παρουσιάζει μία σειρά δολοφονιών που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα. Ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) καλείται από τις αστυνομικές αρχές για να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει τον serial killer. Από την πλευρά των αρχών, την υπόθεση αναλαμβάνει ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης) και ο αστυνόμος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης).

Στο «Έτερος Εγώ: Κάθαρσις» μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης).

42oC

Ακόμη μια υψηλών προδιαγραφών παραγωγή της COSMOTE TV, όπως και το «Έτερος Εγώ». Μόνο που οι 42oC δεν είναι αστυνομικό αλλά ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ, με ένα ενδιαφέρον καστ (Ναταλία Swift, Κώστα Νικούλι, Κατερίνα Λέχου, Χρήστος Λούλης, Theo Alexander, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Έμιλυ Κολιανδρή).

Η  σειρά μας συστήνει τη Λένα, μια νέα κοπέλα, που επιστρέφει στο νησί των διακοπών της, έξι χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της. Εκεί συναντά τον εφηβικό της έρωτα και έρχεται αντιμέτωπη με την οικογένειά της και τις μνήμες που σιγά-σιγά γυρίζουν και τη στοιχειώνουν. Το επόμενο πρωί και μετά από μια επεισοδιακή νύχτα, η αδερφή της Λένας βρίσκεται νεκρή στο ίδιο σημείο που είχε πεθάνει και η μητέρα τους. Έγκλημα ή αυτοκτονία; Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; Για να μπορέσει να βρει την αλήθεια, η Λένα θα πρέπει να ανακαλέσει μνήμες που είναι βαθιά κρυμμένες μέσα της και να αντιμετωπίσει ανθρώπους που τη θεωρούν ένοχη όχι μόνο για τον θάνατο της αδερφής της,αλλά και γι’ αυτόν της μητέρας της 6 χρόνια πριν.

Μάθε εδώ περισσότερα για τις σειρές της COSMOTE TV.

To άρθρο 5+1 τηλεοπτικά θρίλερ για ατελείωτο binge-watching στην COSMOTE TV δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα